Skip to main content

10 Tips van 420 Dutch Highlife voor keuze wietzaden

 

 

De medewerkers van 420 Dutch Highlife hebben ruime ervaring met cannabis. We hebben kennis van de genetica en hoe deze te gebruiken voor jouw succesvolle teelt. Waar moet je op letten bij het kopen van zaden? Wij nuttigen zelf gemiddeld een klein bosje per jaar al tien tallen jaren dus we weten waar we het over hebben! wij helpen je graag met de 10 tips wietzaden

Hier de 10 tips wietzaden voor de keuze van je wietzaden:

1.Koop alleen zaden van een goed bedrijf met echte cannabis lief hebbers, er zijn veel wietzaden van slechte kwaliteit (online) in omloop die je kan bestellen helaas.

 

2.ben je een beginnende kweker, kies dan voor een autoflower soort. Deze zijn voor beginner vrij makkelijk te telen. Ben je een pro dan ben je hier in op het juiste adres en zal je net als een kind in een snoepjes winkel voelen met al die verschillende soorten.

 

3.Start met een soort die in jou straatje valt een wiet plant is een wietplant. Telen moet je leren en het duurt even voordat je het onder de knie hebt. nog 7 van de 10 tips wietzaden te gaan.

 

4.Kies altijd voor gefeminiseerde zaden. Zo heb je geen mannelijke planten die je moet verwijderen / herkennen.

 

5.Kies bewust en denk na over een Indica plant of Sativa plant. Beiden hebben een totaal ander effect. De Sativa plant geeft een energiek effect, terwijl de Indica plant een stoned effect kan geven, een wereld van verschil dus. dat was tip 5 al weer van de 10 tips wietzaden.

 

6.Kies voordat je je zaden koopt of je binnen of buiten wil telen. Sommige soorten zijn uitermate geschikt voor binnen, terwijl andere soorten juist buiten beter kunnen presteren.

 

7.Wanner je buiten gaat telen, moet je rekening houden met de geografische ligging van je tuin of stuk grond wat je gaat gebruiken. In Noord-Europa kun je niet alle soorten even makkelijk buiten telen daar is het klimaat koud, terwijl je in Zuid-Europa bijna alles buiten kunt telen daar is het klimaat warm#10tips

 

8.Check check dubbel check voordat je de zaden koopt of wij deze mogen verzenden naar het land waarin jij woonachtig bent we willen uiteraard geen problemen veroorzaken. Door de wetgeving is het niet mogelijk om de zaden aan alle landen uit te leveren.

 

9.De wetgeving m.b.t. het telen van cannabiszaden is in ieder land verschillend. Informeer je goed doe goed je onderzoek voordat je met je thuisteelt überhaupt van start gaat.

 

  1. Bezuinig niet op de prijs van je DNA. Relatief gezien is een zaadje veel goedkoper. Het verschil in de aankoopprijs verdien je gemakkelijk terug met een uitstekend eindresultaat. Goedkoop is vaak ook duurkoop!

Dit waren de 10 tips wietzaden van 420 Dutch Highlife bij de keuze van je wietzaden

Wil je weten hoe wij de zaden ontkiemen? Daar schrijven we de volgende keer verder over!

 

Wil je een kijkje nemen in ons zaden assortiment? 420 Dutch Highlife wietzaden

Zou je misschien in aanraking willen komen met andere cannabis gebruikers? Of meer willen weten dan deze 10 tips Check onze cannabis community: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Je mag ons voor vragen ook altijd e-mailen, bellen of via watsapp, Of via tiktok contact zoeken

We hebben ook een winkel op de Kanaalstraat 68 in Utrecht klik hier voor de: Route

Speur gerust nog even verder op onze webshop, Als we je kunnen helpen horen we dit graag!

Zou je willen laten weten wat jij van de onze 10 tips wietzaden vond?

#420dutchhighlife

Met vriendelijke groet

 

‘T 420 Dutch Highlife Team

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: