Wietzaden

7 keer wiet oogsten

7 keer wiet oogsten

F*ck voor groeien 7 keer per jaar wiet oogsten!

7 keer per jaar cannabis oogsten kan dat?

Het is mogelijk ja, Je kan het zo maken dat je de voor groei fase ff lekker skipt zonde van je tijd! Om precies te zijn pik je 4 weken van het nieuwe jaar om totaal 7 x te oogsten.

Zei me oma altijd en het is ook heel aangenaam want het betekent dat je om de maand ongeveer een nieuwe berg cannabis hebt.’T Klinkt misschien erg bedrijf matig maar het is juist voor thuis kweker en mensen die wiet als hun medicijn snel nodig hebben prettig om te weten dat ze altijd genoeg hebben. Dit is ons gelukje dat we in een land wonen waar heel veel kweek ervaring woont!

Een 12/12 regime 4 life

Elke 8 weken oogsten kun je doen door de groeifase compleet te verwijderen uit je kweekschema en dit lekker over te slaan. Dit wordt ook wel het 12 – 12 systeem genoemd omdat je wietplanten van dag een tot het oogst feestje op een 12 – 12 lichtschema gewerkt word. Er kunnen best wat voordelen aan deze manier van kweken zitten. Zo hoef je niet een aparte kamer van je huis op te offeren je heb geen aparte voor groei kamer nodig, Dus kun je meters benutten in kweek ruimte en leuke hoeveelheden wiet oogsten. Door de korte cyclus die je maar heb kan er ook fout gaan door 3e. 

Het systeem kan ook een nadeel zijn wanneer je niet kan plannen en niet alles op de rit heb of weet hoe je het aan moet pakken want alles moet perfect op elkaar afgestemd zijn! Je hebt ook nadelen en dat is dat je veel wietzaden nodig hebt en dus veel wietplanten voor nodig hebt. 

Dat kan twijfel brengen. Ook zijn in verband met de kosten voor de zaden of als je bang bent en niet aandurft om meer dan 5 wietplanten tegelijk te kweken wat begrijpelijk is altijd kans gepakt te worden. 

Aan de andere kant kun je wellicht via via redelijk goedkoop aan (gefeminiseerde) wietzaden komen 420 Dutch Highife natuurlijk kun je echt wel een praatje mee maken!, Je kan ze zelf een keer maken dan heb je er genoeg voorlopig!. Het is in alle ruimtes mogelijk 7 keer wiet oogsten per jaar.

Denk aan onze Nederlandse boeren wat zie je op onze prachtige akkerlanden? 

Boeren kijken naar stammen die willen zo veel mogelijk stammen in hun mais veld elke stam geef een x aantal mais kolfjes hoe meer stammen hoe meer mais. Hoe meer die oogst hoe blijer de boer!. 

Zelf ben ik ooit in Nederland als jochie in een planten kas geweest met een eb en vloed systeem waar allemaal wiet planten stonden op startblokken opgesteld als een dambord en dan een paar hectare mooie groene zee aan wiettoppen. Dit staat nog zo gebrand op me netvliezen en vergeet je nooit meer die dag was me lot bepaald dit wil ik ook!!!

” Helaas nog niet gelukt, Wie weet mogen we ooit telen zonder problemen te krijgen! “

Dit gebeurt niet alleen met mais, denk aan onze tomaten, komkommers en andere groenten. De planten kassen van ons mooie westland denk je dat ze die vullen met 5 planten per meter? Daar rammen ze zoveel mogelijk stammen in natuurlijk !

 

Maak jij sea of Weed? ” sea of green ook wel genoemd “

 

Je hoef dan je planten niet te trainen of wat dan ook gewoon met rust laten en laten bloeien!! Zo kan je 7 keer wiet oogsten per jaar!

Wanneer je voor een scrog methode gaat ga je planten trainen. Wanneer je er voor kiest 7 x oogsten per jaar mag je geen dag verliezen elke dag die verliest pakt die een extra dag van het volgende jaar! Zonde want tijd is geld zeggen we in Nederland. Dit geval medicijnen

 

Hoe werkt dat 12-12-systeem?

 

Het idee moet zijn met het 12 – 12 systeem lekker simpel hou het lekker normaal typisch Nederlands. En dan als klap op de vuurpijl nog doeltreffend ook. Je ontkiemt 420 Dutch Highlife wietzaden volgens de koffiefilter methoden. 

Wanneer je witte puntjes heb krijg je wortels direct in een startplug stoppen van 3.5cm x 3.5 cm ik wacht zelf altijd even tot het worteltje door me startplug zit en dan knal ik ze op de grote startpluggen. 25 st per meter 2 krijg je 25 x 4 toppen heb je 100 toppen per m2.  Onder zoveel mogelijk licht natuurlijk. En een lichtschema van 12 uur licht en 12 uur donker per dag.  En boom 7 keer wiet oogsten per jaar!

 

De korte dagen het 12 – 12 regime gaat ervoor zorgen dat de zaailingen vrijwel direct na het ontkiemen starten met het aanmaken van de bloeifase. Je kweekt de planten op deze manier het beste met zijn allen dicht op elkaar lekker knusjes bij dichtjes. in één grote bak met substraat waar jij lekker mee werkt. 

 

Ze krijgen zo niet de tijd en de ruimte om zijtakken aan te maken en groeien uit tot kleine wietplanten met slechts één dikke vette hoofdtop. Omdat je meer aantal planten hebt maar van kleiner formaat per plant zijn. haal je net zo veel gewicht je licht bepaald het gewicht niet het aantal planten. Het aantal planten zorgt er voor dat je sneller klaar ben en eerder kan genieten van je medicijnen. Makkelijk 7 keer wiet oogsten per jaar

 

14 dagen ontkiemen +- 

 

Als je 14 dagen voor het proces neemt in je propagators 

 

Heb je geen ruimte of kamer nodig in je huis nodig om zaailingen drie weken te laten groeien, dan kun je volstaan met een cyclus van 9 weken in plaats van 7. Of je kunt een simpele micro-ruimte maken een blad met startpluggen bevat 150 st per blad. inrichten voor de zaailing weken. Die mag in de meeste gevallen heel klein zijn en behoeft ook geen geurfilter tenzij je er 1000e tegelijk gaat doen, het is alleen ff +- 2 weekjes bij elke cycles. Een zaailing die op 12/-12 staat gaat binnen drie weken ongeveer in bloei.

 

De wietplanten

 

Omdat de planten niet voorgroeien maar meteen op 12/12 gezet worden, zullen ze uiteraard minder groot worden een flink portie Co2 vinden ze heerlijk en zullen veel sneller veel sterker zijn!. Ze krijgen ook geen gekke zijvertakkingen maar dus wel mooie dikke top per plant van onder tot boven!. Denk bij 25 st aan +- 4 zij takken per wietplant, 4 mooie wiet toppen per plant.

 

Hoeveel planten je op dit systeem moet zetten? 

 

Op een vierkante meter bijvoorbeeld een stuk of 36 dit zal zorgen voor een grote rechte top. Zolang je er maar voor zorgt dat de gehele oppervlakte goed belicht wordt. Omdat het bladerdek in een dergelijk systeem bijna vanzelf gelijkmatig opgroeit, kun je de kweeklamp makkelijk op de ideale hoogte boven de planten hangen die gewenst is!

 

Zelf vond ik 25 st per vierkante meter zeer fijn. je krijg dan 4 toppen per plant en +- 100 toppen per vierkante meter.

 

Juiste licht er bij liefst 1000watt of zwaarder natuurlijk, Want hoe meer licht hoe meer gewicht!!

 

Heel veel plezier met oogsten! Mocht je na deze info goed geoogst hebben kan je ons altijd contacten eens eventjes lekker eentje te roken samen!

 

Wil je nog even een kijkje nemen in onze webshop? 420 Dutch Highlife Wietzaden

 

Of wil je eens lekker praatje maken met 1000e andere cannabis lief hebbers check: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

 

Wij wensen je het aller beste! En natuurlijk een dikke monster oogst!

 

Groetjes ‘T 420 Dutch Highlife Team

cannabis olie kopen?
Wat is 420?

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JOU KLAAR

Vicarialaan 17

3401 AP IJsselstein
Nederland

KVK: 66213126
BTW-Nummer: NL001233601B90

Onze klanten zeggen Uitstekend
4.5/5

4.8 uit 5 op basis van onze klanten recenies.

%d bloggers liken dit: