Skip to main content

Cannabis affiliate verkoper worden? Hoe word ik cannabis affiliate verkoper?

Om online cannabis affiliate verkoper te worden lees dan deze pagina.

Cannabis affiliate verkoper is een online marketing strategie. Waarbij een website (de publisher) producten van een adverteerder promoot via een hyperlink. Bijvoorbeeld een link in een blog naar een webshop waar je direct wietzaden, cannabis olie waar deze blog dan over gaat. Ook dan de mogelijkheid heeft om dit product dan te kopen.

Kan je geld verdienen met online cannabis verkoper?

Met cannabis affiliate sales Ontvang 10% commissie op je verkopen bij ons als online wiet boer. Wil je meer verdienen kun je ook kiezen voor dropship methode of gewoon als een bedrijf inkopen bij ons.

Wie wil er nou niet in deze zware tijden wat bij verdienen van uit huis?

Wat is een affiliate verkoper?

Simpel gezegd: affiliate marketing houdt in dat je een product of dienst aanbeveelt. Door jouw unieke link te delen in een blog, podcast, op social media of op een website. Als affiliate verdien je een commissie zodra iemand een aankoop doet. Via jou unieke link die is gekoppeld aan een systeem dat keurig bij houd hoeveel er gestort moet worden op je bankrekening. Wanneer er via jou link verkocht is.

Hoe word je een cannabis affiliate verkoper?

Je kunt 420 Dutch Highlife online cannabis verkoper worden door je aan te melden. En met vol trots een campagne van jewelste starten en vol gas adverteren. Het eerste wat je moet doen om je aan te sluiten bij 420 Dutch Highlife cannabis verkoper netwerk is je hier onder even aanmelden.

Je even verdiepen in cannabis is ook wel een tip! Check onze 420 Dutch Highlife Blogs

Wanneer je veel verkoopt kun je altijd contact opnemen om over het % te onderhandelen. Maar zonder verkoop bewijs geen verhaal!

Neem gerust contact met ons op via: 420 Dutch Highlife Contact

We hebben ook een community: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Zet hem op maak ons trots, T 420 Dutch Highlife Team!

%d bloggers liken dit: