fbpx Skip to main content
Edibles

Beef Liver Capsules – Voor 18:00 = Vandaag Verstuurd

By December 3, 2023No Comments

420 Dutch Highlife: De Kracht van Rundslever Supplementen

Beef Liver Capsules – Mush & More: Welkom bij 420 Dutch Highlife, In recente populaire boeken over de diëten van gezonde traditionele culturen, geïnspireerd door het onderzoek van Weston A. Price, is het duidelijk dat ‘nose to tail eating’ – het eten van alle delen van een dier – een prominente rol speelde. Onze voorouders consumeerden delen van dieren die tegenwoordig als onmodieus worden beschouwd, zoals orgaanvlees (lever, hart, nier, etc.), huid en botten (in de vorm van bottenbouillon).

In onze moderne maatschappij zijn veel mensen huiverig voor het eten van deze traditionele voedingsmiddelen, vooral orgaanvlees zoals lever. Voor velen wordt het eten van spierweefsel, zoals biefstuk, gezienBeef Liver als statusverhogend in vergelijking met orgaanvlees. Orgaanvlees werd vaak gegeten bij gebrek aan ‘betere’ vleessoorten en wordt tegenwoordig vaak naar de geschiedenisboeken verwezen.

Een andere uitdaging is het vinden van kwalitatief hoogwaardig orgaanvlees dat biologisch is en afkomstig van gezonde dieren die niet zijn blootgesteld aan chemicaliën. Veel grote industriële boerderijen voegen bijvoorbeeld illegaal clenbuterol toe om het eiwitgehalte in vlees te verhogen, wat ook in orgaanvlees zoals lever terechtkomt.

Voor degenen die de voordelen van het eten van orgaanvlees kennen, is een geweldige manier om deze gezondheid bevorderende voeding binnen te krijgen het nemen van rundslever supplementen van biologisch, gras gevoerd rundvlees. Wil je een zakje proberen? Klik dan hier

 

Wat zit er in een Rundslever Supplement?

Beef Liver Capsules van: Lever van weiderunderen is, gram voor gram, voedzamer dan enig ander voedsel op aarde. Lever is echt een superfood dat ver boven de meeste andere superfoods uitsteekt. Plantaardige supplementen halen het niet bij de voedingswaarde van lever.

Het proces van vriesdrogen of desintegreren van lever omvat het drogen van het rauwe vlees totdat het water is verwijderd. Vervolgens wordt het normaal gesproken verpulverd en verkocht in tablet- of capsulevorm voor eenvoudige consumptie.

Lever van gezonde, gras gevoerde koeien bevat een breed scala aan vitaminen, mineralen, eiwitten en vetten.

 

De Voordelen van Rundslever Eten

Rundslever / Beef Liver bevat een scala aan vitaminen, enzymen en mineralen die bijdragen aan een gezond en voedzaam dieet. Hieronder volgt een lijst van belangrijke vitaminen en mineralen in rundslever:

  1. Vitamine A (Retinol): Essentieel voor het gezichtsvermogen, immuunsysteem, cel onderhoud en andere lichaamsprocessen.
  2. Vitamine B7 (Biotine): Belangrijk voor huid, haar en zenuwstelsel, en cruciaal tijdens zwangerschap voor embryonale groei.
  3. Vitamine B12 (Cobalamine): Ondersteunt de werking van zenuwcellen, vorming van rode bloedcellen en metabolisme.
  4. Koper: Een mineraal dat essentieel is voor diverse lichaamsfuncties, waaronder energiemetabolisme en immuunsysteem.

Hoe Kies Je het Beste Rundslever Supplement?

Het is een trieste waarheid dat veel rundslever tabletten worden verwerkt, inclusief het kunstmatig verhogen van voedingswaarden op het etiket, eiwitverrijking of vetvermindering. Dit betekent dat, zelfs als de oorspronkelijke lever afkomstig is van gras gevoerd vee, het supplement gedenatureerd, ontvet en zwaar verwerkt kan zijn.

3 Beef LiverHier zijn enkele belangrijke punten om te controleren bij het zoeken naar een rundslever supplement:

Afkomstig van biologisch, gras gevoerd rundvlees
Hormoonvrij
Pesticiden vrij
Antibioticavrij
Niet-ontvet
Minimaal verwerkt met lage warmte (hoge hitte vernietigt voedingsstoffen)
Vrij van toevoegingen, oplosmiddelen, deodoranten, bleekmiddelen en raffinageagenten
Zonder toegevoegd ijzer of andere toevoegingen

 

420 Dutch Highlife: De Voordelen en Belang van Gras gevoerd Beef Liver

Gras gevoerd rundvlees staat steeds meer in de belangstelling vanwege zijn unieke voedingswaarden en duurzame productie. Dit artikel gaat dieper in op de kenmerken en voordelen van gras gevoerd rundvlees, en waarom het een superieure keuze is voor zowel de consument als het milieu. Wist je dat mensen vaak beef liver bestellen samen met: Shilajit of NMN Premium

 

Wat Maakt Gras gevoerd Beef Liver Anders?

1. Natuurlijke Voeding: Gras gevoerd rundvlees komt van koeien die hun leven lang op natuurlijke wijze gras eten, in tegenstelling tot koeien die voornamelijk met graan worden gevoed. Dit dieet komt overeen met wat koeien van nature zouden eten en resulteert in vlees met een hogere voedingswaarde.

2. Gezondere Vetprofielen: Gras gevoerd rundvlees bevat hogere niveaus van omega-3 vetzuren en een gunstiger omega-6 tot omega-3 ratio dan graan gevoerd rundvlees. Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de hartgezondheid en ontstekingsremmende processen in het lichaam.

3. Rijk aan CLA: Conjugated Linoleic Acid (CLA) komt van nature voor in gras gevoerd rundvlees en is geassocieerd met diverse gezondheidsvoordelen, waaronder verminderde risico’s op kanker, hartziekten en diabetes.

 

Duurzaamheid en Milieuvoordelen

1. Betere Bodemgezondheid: Het grazen van koeien op graslanden kan de bodemgezondheid verbeteren door natuurlijke meststoffen en verbeterde bodemstructuur.

2. Lagere Uitstoot van Broeikasgassen: Gras gevoerde koeien produceren doorgaans minder methaan dan graan gevoerde koeien, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact.

3. Behoud van Biodiversiteit: Graslanden bieden een habitat voor een verscheidenheid aan wilde dieren en planten, wat de biodiversiteit bevordert.

 

Gezondheidsvoordelen van Gras gevoerd Beef Liver

1. Hogere Voedingswaarde: Gras gevoerd rundvlees heeft een hoger gehalte aan vitaminen, zoals vitamine E en B-vitaminen, en mineralen zoals kalium en ijzer.

2. Minder Antibiotica en Hormonen: Gras gevoerde runderen worden over het algemeen minder blootgesteld aan antibiotica en groeihormonen, wat resulteert in gezonder en natuurlijker vlees.

 

Tips voor het Kiezen van Gras gevoerd Beef Liver

Beef Liver Nl

Ken uw Bron: Koop bij lokale boeren of betrouwbare leveranciers die transparant zijn over hun veeteeltpraktijken.
Let op het Vetgehalte: Gras gevoerd rundvlees heeft vaak een lager vetgehalte, wat invloed kan hebben op de bereidingswijze.

We zien mensen vaak naast beef liver ook de combinatie van beef liver capsules met: CBD Olie of CBC Olie of samen met CBN Olie

 

Conclusie, Beef Liver Capsules

Gras gevoerd rundvlees is niet alleen superieur in termen van voedingswaarde en gezondheidsvoordelen, maar het ondersteunt ook duurzame landbouwpraktijken en draagt bij aan het behoud van het milieu. Het kiezen voor gras gevoerd rundvlees is een bewuste stap richting een gezondere levensstijl en een verantwoorde omgang met onze planeet.

Wil je graag verder lezen: Shilajit Capsules 500 Mg, Cannabichromene, Shilajit De Trend Van 2024

Bronnen

Pregnancy and Lactation Alter Biomarkers of Biotin Metabolism in Women Consuming a Controlled Diet

EU Health Claims For Vitamins And Minerals

 

Wil je graag eens een van onze informatie video´s bekijken? Klik dan hier

Zou je liever met ons in contact komen? Stuur ons rustig een e-mail: Info@420dutchhighlife.com

Leave a Reply