fbpx Skip to main content

Beste Kwaliteit Shilajit Van 2024?

Welkom, Die wordt gevonden in ‘t Himalaya gebergte, Nepal, Pakistan, China, Tibet en Rusland: op de hoogvlaktes +- 3000-5000m boven zeeniveau van de oh zo mooie Himalaya, de Kaukasus en het Altai gebergte. Alle in Centraal-Azie. Ook kunnen er in bepaalde plekken van Antarctica is een soortgelijke extractie gevonden. Shilajit kopen klik hier.

 

De kleur van Shilajit?

 

De kleur variaties kan variëren van gelig bruin tot dropzwart. Afhankelijk uiteraard van de samenstelling. Voor medicinaal gebruik wordt aan de zwarte soort de voorkeur gegeven. Deze kleur is de beste kwaliteit shilajit en is het meest krachtig. Mumijo of ook wel Shilajit is zeer zeldzaam en daardoor ook duur.

De kleur van Shilajit kan variëren afhankelijk van de oorsprong en samenstelling ervan. Over het algemeen heeft shilajit een donkerbruine tot zwarte kleur, soms met een rode of oranje tint. Dit komt doordat shilajit bestaat uit een mengsel van mineralen, plantenresten en andere organische stoffen die worden gevonden in de rotsachtige berggebieden van Azië. De kleur kan ook variëren afhankelijk van de verwerking van shilajit, waarbij sommige supplementen en extracten een lichtere kleur kunnen hebben. Wil je graag eens Shilajit proberen? Klik hier

 

Voordelen Shilajit?

 

Shilajit is een harsachtige substantie die wordt gewonnen uit de rotsen. Van de bergen in de Himalaya en wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege de

vele voordelen voor de gezondheid. Hieronder vindt u enkele mogelijke voordelen van shilajit:Shilajit Nijmegen

 1. Verbetert de energie en uithoudingsvermogen: Shilajit kan helpen bij het verhogen van de energieniveaus en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Het bevat namelijk fulvinezuur, wat kan helpen bij de opname van voedingsstoffen en het vrijmaken van energie in het lichaam.
 2. Versterkt het immuunsysteem: Shilajit bevat verschillende mineralen en voedingsstoffen die het immuunsysteem kunnen versterken en beschermen tegen ziekten en infecties.
 3. Ondersteunt de cognitieve functie: Shilajit kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve functie. Zoals het geheugen en de concentratie, vanwege de aanwezigheid van verschillende bioactieve stoffen.
 4. Helpt bij het beheersen van diabetes: Shilajit kan helpen bij het beheersen van diabetes door het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het verbeteren van de insulineresistentie.
 5. Bevordert de gezondheid van het hart: Shilajit kan helpen bij het bevorderen van de gezondheid van het hart door het verlagen van de bloeddruk, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed.

Het is echter belangrijk op te merken dat meer onderzoek nodig is om de exacte voordelen van shilajit te bepalen en om eventuele mogelijke bijwerkingen te identificeren.

 

Veel van de Mumijo die aangeboden word?

 

Veel van de te koop aangeboden supplementen zijn waarschijnlijk Ozokerite. Een soortgelijke substantie wat op mumijo lijkt, die helaas echter geen organische bestanddelen bevat, wordt dus ook niet gewonnen in de bergen van de Himalaya.

Het heeft geen medicinale werking. Ozokerite is een keihard substraat, terwijl Mumijo een fijne zachte pasta is. Echte Mumijo heeft een vaag olieachtige asfaltachtige geur als straatmaker van origine werk je vaak met asfalt en herken je dit uit 1000e, shilajit zal in je palm van de hand zacht worden door de tempratuur van lichaamswarmte. #beste kwaliteit shilajit

 

Lokale bevolking van de Himalaya 

 

Als we de Altai folklore mogen geloven viel het de lokale bevolking op dat hun dieren, wanner zij zich zwak voelden of ziek waren. Dat deze dieren aan de zwarte of geelbruine substantie die op de rotsen zat likten en daar dus blijkbaar heel veel baat bij hadden. De lokale bevolking en de mensen die daar woonden gingen het zelf proberen en de resultaten maakten zeer grote indruk. In de Himalaya circuleren soortgelijke verhalen.

De lokale Tibetaanse bevolking ontdekte Brag Shun / shilajit toen ze op het gemakje lekker zaten te genieten en apen observeerden. Deze apen zagen ze ook likken aan de het mysterieuze bergzweet wat in de zomer door de zonnewarmte tussen de rotsen vandaan zweet.

Na dat de bevolking beter ging observeren en er duidelijk werd dat misschien niet alleen dieren baat zouden kunnen hebben bij dit super mooie natuur product. Is de bevolking dit zelf gaan gebruiken en tot hun grote verbazing doen mensen het net als dieren super goed op! Wil je graag eens de beste kwaliteit proberen? Voor je een kans mist klik hier

 

Oorsprong van de beste kwaliteit Shilajit?

 

Moeder natuur en haar krachten maken super mooie dingen. Er moeten een paar dingen samen werken in de natuur waardoor invloed van zonnewarmte de rots laat zweten. en dit noemen wij berg zweet genaamd de Mumijo / Shilajit. De chemische samenstelling is inmiddels vastgesteld. Het is een wisselende samenwerking van gefossiliseerde / gefermenteerde vegetatie van planten. Zoals de Euphorbia royleana zie het als een cactus die een latex-achtige substantie afscheidt en daarmee hoogst waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de pasta achtige textuur van Mumijo en Trifolium repens.

Ook wel genoemd de witte klaver. Gemixt met mineralen die van oorsprong in het gesteente van de berg aanwezig zijn. Verder zijn er schimmels en sporenelementen in overvloed werkelijk een overheerlijke traktatie voor het lichaam, zoals in alle humus – achtige substanties kunt vinden.

De samenstelling is afhankelijk van de plaats waar je reis voortzet en je shilajit als vindplaats tegen komt. Uiteraard kan dit in verschillende landen zijn. Vanuit de optiek van de medische wetenschap zijn de belangrijkste actieve componenten benzoëzuur en verwante elementen zoals: humuszuur en fulvinezuur, die ontstaan door het vergaan en verteren van onder meer planten.

 

Shilajit Leipzig, Shilajit Berlin. Shilajit Bremen, Wat is shilajitDe beste kwaliteit Shilajit hoe herken je dat nou eigenlijk?

 

Veel van de mensen zullen misschien wel de capsules kennen of het poeder. Maar de beste kwaliteit shilajit is en blijft een kleverige zwarte zachte extractie. Het is eigenlijk heel simpel om te testen of je de beste kwaliteit hebt. Als je wilt testen of jou shilajit van hoog waardige kwaliteit is. Probeer dan je shilajit eens op te lossen in een kopje warm water, hoe beter die oplost hoe beter je mumijo is! Mumijo powerful health supplement van 420 Dutch Highlife

 

Wetenschap en medicinaal gebruik Shilajit?

 

In Rusland was de eerste die Mumijo wetenschappelijk onderzocht Prof. A.M. Shakirov. Directeur van het Oezbeeks Wetenschappelijk onderzoeksinstituut van Traumatologie en Orthopedie. Deze man kwam met het briljante idee. Hij kwam met de aanbeveling dat shilajit zou moeten worden toegepast als hulpmiddel bij het herstellen van botbreuken. Sinds 1961 is het een officieel toegelaten en erkend medicijn.

Uit de onderzoeken die hij deed bleek dat het de heling van botbreuken aanzienlijk versneld. Door Baraga Shun oraal te gebruiken. In 1965 werd een eerste Mumijo symposium georganiseerd in Doeshanbe (Tadzjikistan), waar onderzoeksresultaten met elkaar werden vergeleken en geëvalueerd onderling met elkaar. Wil je graag eens capsules proberen? Klik dan hier

 

Wat kunnen nadelen zijn van shilajit voor sommigen mensen?

Shilajit is een natuurlijk supplement dat afkomstig is uit de bergen van de Himalaya en andere bergachtige gebieden. Het wordt vaak gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen. Hoewel shilajit veel positieve eigenschappen heeft, zijn er ook enkele potentiële nadelen waar sommige mensen rekening mee moeten houden. Hier zijn enkele mogelijke nadelen van shilajit:

 1. Allergische reacties: Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor shilajit. Allergische reacties kunnen variëren van milde huiduitslag en jeuk tot ernstigere symptomen zoals ademhalingsproblemen en zwelling van het gezicht en de keel. Als je allergische reacties ervaart na het innemen van shilajit, moet je stoppen met het gebruik en medische hulp zoeken.
 2. Zware metalen: Shilajit kan sporen van zware metalen bevatten, zoals lood, kwik en arsenicum, afkomstig uit de bodem waarin het wordt gevonden. Langdurige blootstelling aan hoge niveaus van zware metalen kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is daarom belangrijk om shilajit alleen te kopen van gerenommeerde bronnen die zorgen voor strenge kwaliteitscontroles en testen op zware metalen.
 3. Medicijninteracties: Shilajit kan interageren met bepaalde medicijnen. Het wordt bijvoorbeeld verondersteld het bloedsuikerniveau te verlagen, dus mensen die medicijnen gebruiken voor diabetes moeten voorzichtig zijn en hun bloedsuikerspiegel nauwlettend in de gaten houden. Bovendien kan shilajit invloed hebben op de bloedstolling, dus het kan ongewenste interacties hebben met anticoagulantia of bloed verdunnende medicijnen.
 4. Zwangerschap en borstvoeding: Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de veiligheid van shilajit bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het wordt over het algemeen aanbevolen dat vrouwen in deze periodes voorzichtig zijn en het gebruik van shilajit vermijden, tenzij anders voorgeschreven door een zorgverlener.

 

Erkenning als medicijn van de beste kwaliteit shilajit?

 

Black gold shilajit is in de Himalaya gebergte erkend als geneesmiddel. En er is de afgelopen decennia veel wetenschappelijk onderzoek naar verricht. Dat echter voor de rest van de wereld grotendeels onbekend is vanwege de oorlog vandaag de dag en de gesloten grenzen van Rusland. Word het er allemaal niet makkelijker op.

Momenteel in 2023 wordt vooral in India wetenschappelijk onderzoek verricht naar de basis van de werking van traditionele Ayurvedische medicatie, waarmee dus ook Mumijo of ook wel genoemd Shilajit.

Het wordt daar regionaal en tegenwoordig ook via grote bedrijven en hoogwaardige aangeschreven vak mensen in grote mate aangeboden. Met vaak de wildste verhalen voor wat betreft de werking van bergzweet.

 

Bevestigde claims alle op basis van dierproeven:

 

Wij van 420 Dutch Highlife staan niet achter dier proeven. Het is alleen om jullie een beeld te geven waar er resultaat mee geboekt is.

 

1. Pijn verdrijvendShilajit 2024, Shilajit Utrecht, Shilajit Nijmegen, shilajit oirschot
2. Anti Alzheimer, zeer veelbelovend meer onderzoek voor nodig in 2023. Er is een effect op de cholinerge activiteit waargenomen in de hersenen. Medicatie die een toename van die activiteit bewerkstelligd is belangrijk binnen het onderzoek naar anti-alzheimer medicatie.
3. Ontstekingsremmend
4. Maagzweer remmend, door de aanwezigheid van fulvinezuur en 4-methoxy en 6-carbomethoxy bi phenyl
5. Anxiolyse.
6. Noötropisch effect, algehele verbetering van de bloedtoevoer naar de hersenen.
7. Optimaliseert, de opname van eten en drinken in het lichaam, wat kan leiden tot gewichtstoename.

Dierproeven is niet iets wat wij promoten het is hier alleen om jullie te voorzien van informatie #Beste kwaliteit Shilajit

 

Hoe gebruik je beste kwaliteit Shilajit?

Shilajit kan op verschillende manieren worden gebruikt. Afhankelijk van de vorm waarin het wordt aangeboden. Hier zijn enkele veelvoorkomende manieren om shilajit te gebruiken:

 1. Shilajit-poeder: Voeg 300-500 mg shilajit-poeder toe aan een glas warm water of melk en roer het goed door. U kunt ook honing toevoegen om de smaak te verbeteren. Drink dit eenmaal per dag.
 2. Shilajit-capsules: Neem één tot twee shilajit-capsules per dag, afhankelijk van de aanbeveling van uw arts of de instructies op de verpakking.
 3. 420 Dutch Highlife Shilajit hars: Neem een klein stukje shilajit-hars +- 500 Mg (ongeveer de grootte van een erwt) en los het op in water, thee of melk. Drink dit eenmaal per dag.

Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen en de instructies op de verpakking te lezen voordat u shilajit gebruikt.

Wist je dat we ook 420 Dutch Highlife: CBD olie 5%, CBD olie 8% & CBD olie 12% in de aanbieding hebben voor jullie?

Of onze CBC olie, CBG Olie of CBN Olie

 

Hebben we je interesse gewekt in 2024?

 

Wil je graag verder lezen over cannabis check dan: 420 Dutch Highlife Blog420 Dutch Highlife Shilajit kopen?

Wanneer je graag met andere cannabis gebruikers in contact komt: 420 Dutch Highlife  a Cannabis Community420 Dutch Highlife Tik Tok

En wil je graag een potje Shilajit kopen? 420 Dutch Highlife Shilajit Kopen

Op het moment kun je ook een informatie video bekijken: 420 Dutch Highlife Shilajit Informatie Video

 

 

E-Mail: Info@420dutchhighlife.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: