Wietzaden

Black gold Shilajit kopen?

Shilajit kopen

Black gold shilajit kopen?

Als je black gold Shilajit kopen wilt, Wees dan verstandig en lees je eerst een beetje in voor je zomaar iets in je lichaam stopt. Dat is het eerste advies wat wij u kunnen geven voor u shilajit kopen gaat!

Waar kan ik Shilajit kopen?

De shilajit die u bij 420dutchhighlife.com kunt kopen, Is de beste kaliteit die we maar kunnen leveren onze mumijo bevat maar liefst 50% (fulvinezuur). Wij verkopen op meerdere locaties shilajit. Onze Mumijo word ook wel black gold shilajit genoemd in ‘t Himalaya waar onze moutain drop vandaan komt.

Kan ik shilajit online bestellen?

Uiteraard kunt u bij 420 Dutch Highlife Webshop terecht om een potje bergdrop / mumijo aan te schaffen.

Is shilajit ook te koop in de winkel?

Ja zeker kun je dit kopen in een winkel, Wij hebben meerdere locaties waar je terecht kan voor onze Shilajit: Smiley Moments, Podos Prevent te Amersfoort, Lifestyle 030 op de kanaalstraat 68 te Utrecht. #shilajit kopen

Mag ik shilajit bestellen vanuit het buitenland?

420 Dutch Highlife verstuurd over de gehele wereld zo lang het legaal is in het land waar je vandaan besteld. Versturen wij uiteraard netjes en discreet.

Waar koop je de beste kwaliteit Shilajit?

Als een van de weinige verkopen wij puur shilajit extract van top kwaliteit. Met meer dan 84 mineralen en wel 50% fulvinezuur. Wij van 420 Dutch Highlife streven altijd naar de beste kwaliteit!

Hoeveel shilajit gebruiken per dag?

Je kan beginnen met een kleine 300mg per dag, En dit maximaal opbouwen naar 500 / 600 mg per dag. Licht er natuurlijk aan hoe het lichaam reageert. Bij klachten uiteraard gelijk stoppen!

Waar kan ik fulvinezuur kopen?

Onze 420 Dutch Highlife black gold shilajit bevat wel 50% fulvinezuur, Fulvinezuur ontgift je lichaam vrij snel en effectief en neutraliseert verontreinigingen in ons lichaam. Fulvinezuur verbetert ook de opname van voedingsstoffen, vooral met name van mineralen en aminozuren. Fulvinezuur ondersteunt ook de enzymprocessen in ons menselijk lichaam, waardoor je lichaam de vertering en assimilatie van voeding verbeterd.

Wist je dat shilajit het geheim van Hollywood sterren is?

Shilajit bestaat al duizenden jaren voor wij leefden met ze allen. Gebruikt door de Vedics van het oude India, heeft het haar wortels als een echt versterkend natuurlijk medicijn.

Tegenwoordig begint shilajit bekend te worden en grip te krijgen in de reguliere cultuur, niet alleen in de ayurvedische geneeskunde. Enkele van de grootste namen van Hollywood gebruiken shilajit zelfs in hun routines.

The Simpsons Matt Groening en zijn vrouw Augustina Picasso zijn gebruikers van Fulvinezuur. Toen Augustina zwanger was van hun tweeling, nam ze elke dag shilajit. Toen de meisjes werden geboren, waren de doktoren erg onder de indruk van hoe sterk ze waren.

Een andere van deze Hollywood elites die bergzweet / mumijo gebruiken, is Gwenyth Paltrow, ook bekend als Goop. Bekend om haar meer natuurlijke benadering van eten en cosmetica, heeft Paltrow shilajit in haar leven opgenomen via haar ochtendsmoothies.

#black gold shilajit kopen  net als Hollywood sterren?

Andere beroemdheden die de voordelen van mountain drop claimen, zijn Big Little Lies Shailene Woodley en Zoë Kravitz, The Girl With the Dragon Tattoo’s Rooney Mara, The Notebook’s Rachel McAdams.

Deze beroemde vrouwen consumeren shilajit via de vreemde naam “Moon Dust”. Moon Dust is er in zes verschillende varianten: seks, actie, schoonheid, hersenen, welterusten en geest – vermoedelijk om die specifieke aspecten van je leven te verbeteren.

Je hoeft geen beroemdheid te zijn om te genieten van de effecten van Shilajit. Coffeeshops en restaurants beginnen het op hun menukaart te zetten. Cafe Gratitude in Los Angeles heeft de Immortal Ayurvedic Latte toegevoegd met shilajit als belangrijk ingrediënt. LifeFood Organic in Hollywood en Santa Monica voegt shilajit toe aan hun immuun versterkende warme chocolademelk.

Shilajit is niet voor niets trending in 2023. Het werkt perfect. Big pharma spendeert niet voor niks geld met de hoop het illegaal te maken in landen…..

Vergeet Elon Musk niet en Bruce Lee ook zij zijn / waren trouw aan shilajit!

Black gold shilajit in Nederland kopen 2023?

Wil je shilajit bestellen klik dan door naar: 420 Dutch Highlife Shilajit Kopen

OF wil je graag eens een met andere mensen in contact we hebben ook een community: 420 Dutch Highlife Community

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt ? Je mag ook altijd nog eventjes een kijkje nemen in onze : 420 Dutch Highlife Blogs

Black gold shilajit kopen bij 420 Dutch Highlife, How else?

 

 

Wat is 420?

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JOU KLAAR

Vicarialaan 17

3401 AP IJsselstein
Nederland

KVK: 66213126
BTW-Nummer: NL001233601B90

Onze klanten zeggen Uitstekend
4.5/5

4.8 uit 5 op basis van onze klanten recenies.

%d bloggers liken dit: