fbpx Skip to main content

420 Dutch Highlife – CBG olie gebruiken in 2023?

Wat is 420 Dutch Highlife CBG olie?

CBG olie gebruiken, CBG olie is een type wietolie dat wordt gewonnen uit de CBG-rijke hennepplanten. CBG staat voor cannabigerol een van de vele cannabinoïden. Die in de cannabisplant voorkomen. CBG-olie wordt steeds populairder vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen die het biedt.

CBG-olie wordt meestal gebruikt voor zijn vermeende therapeutische eigenschappen. Sommige mensen gebruiken het als een natuurlijk alternatief voor traditionele medicijnen om symptomen te behandelen zoals pijn, angst, depressie, slaapstoornissen en zelfs epilepsie.

Het is belangrijk om op te merken dat CBG-olie afkomstig is van hennepplanten met een laag THC-gehalte. Dus het heeft geen psychoactieve eigenschappen en veroorzaakt geen “high”. Het is echter nog steeds belangrijk om voor gebruik met een arts te overleggen, vooral als u momenteel medicijnen gebruikt.

 

Voordelen 420 Dutch Highlife CBG olie in 2023?

CBG-olie, ook wel cannabigerol-olie genoemd. Wordt vaak geprezen om zijn potentiële voordelen voor de gezondheid. Hier zijn enkele van de potentiële voordelen van CBG-olie:

  1. Pijnbestrijding: CBG-olie kan helpen bij het verminderen van pijn door het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de werking van het endocannabinoïdesysteem.
  2. Angst en depressie: CBG-olie kan mogelijk helpen bij het verminderen van angst en depressie door de neurotransmitters te reguleren die verantwoordelijk zijn voor deze aandoeningen.
  3. Neuroprotectie: CBG-olie kan mogelijk helpen bij het beschermen van de hersenen tegen schade, zoals door beroertes of traumatisch hersenletsel.
  4. Verlichting van glaucoom: CBG-olie kan mogelijk helpen bij het verminderen van de intra-oculaire druk die geassocieerd wordt met glaucoom. Wat kan leiden tot een vermindering van het risico op schade aan de oogzenuw.
  5. Anti-inflammatoire werking: CBG-olie kan mogelijk helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam, wat kan bijdragen aan de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder artritis.

Het is echter belangrijk op te merken dat de wetenschappelijke studies naar de voordelen van CBG-olie nog in een vroeg stadium zijn en dat verdere studies nodig zijn om de effectiviteit en veiligheid ervan te bepalen. Bovendien kan CBG-olie bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken, waaronder vermoeidheid, duizeligheid en veranderingen in de eetlust.

 

Hoe gebruik je CBG olie in 2023?

De beste manier om CBG olie gebruiken, is afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Over het algemeen wordt CBG-olie sublinguaal ingenomen. Wat betekent dat het onder de tong wordt geplaatst en gedurende enkele minuten wordt vastgehouden voordat het wordt doorgeslikt. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om CBG-olie sublinguaal in te nemen:

  1. Schud de fles CBG-olie wietolie goed voordat u het gebruikt om ervoor te zorgen dat de olie goed gemengd is.
  2. Meet de gewenste dosis af met behulp van een pipet of een maatlepel. De dosis kan variëren afhankelijk van uw gewicht, tolerantie en de specifieke concentratie van de olie die u gebruikt.
  3. Plaats de olie onder uw tong met behulp van de pipet of de druppelaar en houd deze daar gedurende 30-60 seconden vast voordat u deze doorslikt.
  4. Spoel uw mond af met water om eventuele resterende olie te verwijderen.

Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en om een cannabis specialist te raadplegen voordat u CBG-olie of een ander supplement gebruikt. Vooral als u andere medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.

 

Wat zijn de nadelen van 420 Dutch Highlife cannabigerol?

CBG-olie heeft over het algemeen weinig bijwerkingen en wordt als veilig beschouwd voor de meeste mensen. Er zijn echter enkele mogelijke nadelen van CBG-olie, waaronder:

1. Duizeligheid en vermoeidheid: CBG-olie kan bij sommige mensen duizeligheid en vermoeidheid veroorzaken, vooral bij hogere doses.
2. Veranderingen in de eetlust: CBG-olie kan de eetlust beïnvloeden, waardoor sommige mensen meer of minder willen eten dan normaal.
3. Interacties met medicijnen: CBG-olie kan mogelijk interageren met sommige medicijnen, waaronder bloedverdunners, antidepressiva en antipsychotica. Daarom is het belangrijk om met uw arts te praten voordat u CBG-olie gebruikt als u andere medicijnen gebruikt.
4. Gebrek aan onderzoek: Hoewel CBG-olie veelbelovend is voor de behandeling van verschillende aandoeningen, is er nog niet veel onderzoek gedaan naar de effecten ervan op lange termijn en de interactie met andere geneesmiddelen.

Het is belangrijk om te onthouden dat CBG-olie niet voor iedereen geschikt is en dat de mogelijke nadelen kunnen verschillen afhankelijk van de persoon en de dosering.

 

Waar word 420 Dutch Highlife CBG van gemaakt?

 

420 Dutch Highlife maakt gebruik van een pure vorm van cannabigerol kristallen:

CBG-olie wietolie wordt gemaakt van de cannabigerol (CBG) verbinding die wordt geëxtraheerd uit de hennepplant. CBG is een van de meer dan 100 cannabinoïden die in de hennepplant worden aangetroffen. CBG is aanwezig in de hennepplant in relatief lage concentraties. Dus de extractie van CBG is een complex proces dat vaak wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde technologieën. Zoals super kritische Co2-extractie of chromatografie.

CBG-olie wietolie kan verschillende concentraties van CBG bevatten, variërend van enkele procenten tot meer dan 50%. Sommige CBG-oliën worden ook gecombineerd met andere cannabinoïden, zoals CBD of THC. Of met andere plantaardige stoffen om de effecten te verbeteren en de smaak te verbeteren.

Het is belangrijk op te merken dat de productie van CBG-olie sterk gereguleerd is en dat er strikte normen zijn voor de kwaliteit en de zuiverheid van het product. Het is daarom belangrijk om alleen CBG-olie te kopen van gerenommeerde fabrikanten die hun producten laten testen door onafhankelijke laboratoria en die transparant zijn over de herkomst en productiemethoden.

 

Waar kan ik CBG olie kopen in 2023?

Bij 420 Dutch Highlife kun je terecht voor CBG olie maar ook diverse andere soorten wietolie

Wil je graag verder lezen over cannabis check dan: 420 Dutch Highlife Blog420 Dutch Highlife Webshop

Wanneer je graag met andere cannabis gebruikers in contact komt: 420 Dutch Highlife  a Cannabis Community420 Dutch Highlife Tik Tok

Je kan natuurlijk ook een kijkje komen nemen in een van onze winkels: Lifestyle 030: Kanaalstraat 68 te Utrecht 

 

 

 

Leave a Reply