fbpx Skip to main content

Waar is CBN olie goed voor?

Omdat CBN olie samenwerkt met het lichaamseigen endo cannabinoïden systeem, kan de werking van CBN olie erg breed vallen. Zo begint er CBN ingezet te worden tegen chronische pijn, of bij slaapproblemen en bij angst of depressie.
CBN kan je versterken in de vorm van de helende werkingen van het menselijk lichaam.

Cannabinol is een cannabinoïde met hele lichte psychoactieve eigenschappen. Je hoeft er niet stoned van te worden maar CBN heeft de eigenschap om een rustgevend en verdooft effect te geven. Omdat CBN olie zich rechtstreeks verbindt aan onze mens eigen cannabinoïde receptoren. Kan CBN heel erg veel betekenen voor ons mensen.

Hoe gebruik je CBN-olie?

Je kan de 420 Dutch Highlife CBN olie op kamertemperatuur en schud het flesje ten aller tijden even voor het gebruik. Laat de druppel’s CBN olie van het pipet onder de tong vallen. Houd de Cannabinol olie een kleine 30/60 seconden ook wel een klein minuutje genoemd onder de tong tot je het door slikken kan. Dit is de snelst opnemende manier, zelf lik ik het van me hand palm af vraag me niet waarom maar ik doe het zo

Wat is het beste slaapmiddel?

Sommige slaapmiddelen werken kort en helpen om in slaap te vallen. Voorbeelden zijn temazepam, zolpidem en zopiclon. Andere slaapmiddelen werken langer en helpen om door te slapen. Voorbeelden zijn diazepam, lorazepam en oxazepam. Wij zijn niet zo van dit soort nare medicijnen… 420 Dutch Highlife CBN olie wel is geprobeerd als slaap middel?

Is CBN verslavend?

Dit cannabis product heeft als bijzondere werking dat het bij mensen de pijn verdooft en ze in slaap doet vallen. Wij van 420 Dutch Highlife hebben in een lab het meest uitgebalanceerde CBN Olie laten ontwikkelen die veilig is in gebruik, geen verslaving geeft en geen vervelende bijwerking heeft.

Waar staat cannabinol voor?

Wat is een van de nieuwste cannabinoïde cannabinol CBN? De cannabinoïde cannabinol CBN is een van de vele werkzame stoffen uit wiet. Cannabinol komt vooral voor in oude over rijpe buitenwiet met een hoog THC gehalte. CBN heeft een aantal unieke eigenschappen die voor groot aan patiënten erg belangrijk zouden kunnen zijn in de toekomst.

Wat is de cannabinoïde cannabinol?

Cannabinol is een van de eerste werkzame cannabinoïde uit cannabis die ooit werd gevonden. Dat gebeurde al plus minus medio einde van de 1900e eeuw. Tot ongeveer de jaren 40 duurde het totdat CBN dan voor het eerst synthetisch nagemaakt kon worden. Vanaf deze dag heeft deze cannabinoïde een centrale rol gespeeld in meerdere onderzoeken naar de werking van wiet.

Eigenschappen:

Cannabinol heeft net als vele andere stoffen uit een wietplant. Een pijnstillende werken. Niet alleen heeft cannabinol een ontstekingsremmend effect het kan soms willekeurige spiersamentrekkingen zoals bij spasmen en convulsies verminderen. CBN is bovendien ideale vervanger van chemische slaap pillen en zeer geschikt voor mensen met slaapproblemen. Cannabinol werkt ook als een anti oxidant waardoor het bepaalde schade aan het lichaam zou helpen voorkomen.

Cannabinol heeft van nature een zeer heel licht psychoactief effect. Dit kan je totaal niet vergelijken met THC. Er wordt een schatting gemaakt dat de cbn ongeveer 10% van de psychoactieve werking heeft ten opzichte van zijn bekendere zusje THC.

Je geniet pas echt van cannabinol wanneer het je duidelijk word dat je het tegelijkertijd met THC in nemen kan. CBN kan je dossering versterken THC word namelijk door de werking van CBN versterkt. De combinatie van beide stoffen geeft mensen een knetter krachtig en stoned gevoel en in een het slechtste geval een slaperig gevoel: het bekende DOORNROOSJE effect.

Bijproduct van THC

Wietplanten maken zelf geen CBN aan. Toch komt cannabinol van nature voor op de vrouwelijke wietplanten. Cannabinol ontstaat namelijk wanneer THC wordt blootgesteld aan hoge tempraturen, zonlicht en frisse lucht. Dan start een chemische reactie cannabis liefde ook wel genoemd (oxidatie) die CBN om tovert als eindproduct.

Het chemische proces waarin CBN ontstaat verteld je direct waarom vooral op relatief sterke buitenwiet. Of wiet die al een langere tijd licht en oud is wordt gevonden. Buitenwiet heeft veel meer tijd om met zonlicht en lucht in aanraking te komen. hierdoor is er meer dan genoeg tijd om cannabinol te laten ontstaan. Cannabisplanten die maar weinig voltuffen met THC. Zoals bijvoorbeeld vezelhennep, kunnen om dezelfde reden daarom mindere maten CBN bevatten.

Denk er om wanneer wiet bijvoorbeeld niet op de correcte manier wordt opgeborgen, kan je wel tot 40 % van je THC omgezet worden in Cannabinol.

Dit kan je gebeuren wanneer je bijvoorbeeld wiet in een open weckpot in de vensterbank neer zet. CBN zou synoniem moeten staan aan zeer oude wiet die mishandeld is en een groot deel van zijn effect heeft verloren. Wij denken hier anders over en zien dit als een mogelijkheid voor mensen zou als ik zelf die liever niet stonend worden maar wel afhankelijk zijn van cannabis.

Hoeveel druppels wietolie om te kunnen slapen?

Begin ten allertijden voor het eerst meet een klein beetje. Neem voorzichtig 1 a 2 druppels een uur voor het slapen gaan. Hier slaap rustiger door en makkelijker.

Waar kan ik CBN olie kopen?

Wij van 420 Dutch Highlife verkopen een zeer sterke variant van CBN olie. De beste kwaliteit cannabis olie vind je bij ons! 420 Dutch Highlife CBN OLIE

Wil je graag met 1000e andere stoners kletsen en een vragen naar hun ervaringen met cannabis? 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Met vriendelijke groet

‘T 420 Dutch Highlife Team

Leave a Reply

%d bloggers like this: