Skip to main content

Dabbing: Wat is dat eigenlijk ?

Wat is dabbing of dabs nou eigenlijk en hoe wordt het Rosin of de Dab gemaakt ? Wiet extract word het ook hier in Nederland ook wel genoemd.

Als eerst even een leuk weetje: #420 is algemeen bekend maar wist je dat dab of dabbing ook kunt herkennen aan cijfers? #710 genaamd

Wat doet dabben met je lichaam, Is dit slecht voor onze gezondheid?

Dit hangt nog al van een aantal dingen af. Of dabbing slecht voor je is. Denk aan hoe de wiet geteelt word, Is dit pesticides vrij? Hoe zetten ze je wiet om naar dab #710.

Hier zijn verschillende manieren voor, met verschillende gereedschappen of materialen.

Dan moet je uiteraard niet vergeten dat wanneer je dit doet met een cbd wiet dit concetraat mega vol zit met cbd, Doe je dit met cannabis die thc bevat? Dan zal je concentraat ram en ram vol zitten met thc!!

Dit is zo puur en sterk dat je rekening moet houden dat dit vele malen sterker is dan een jointje roken.

Er is nog nooit iemand dood gegaan aan een overdosis thc maar wees er van bewust van dat wanneer je bijvoorbeeld weed en alchol combineert je de man met de hamer tegen kan komen!
Of voor beginnende gebruikers dit je knetter knetter stonend maakt en je in slaapvalt!

Daarnaast is het een nieuw product de langere termijn effecten zijn nog niet onderzocht in de wereld!
niemand weet nog wat restoplosmiddelen, pesticides en cannabinoiden zijn nog niet bekend.

Roken weten we allemaal is niet egt goed voor je gezondheid daarom kunnen wij nooit adviseren om wat voor manier te roken! Ondanks dat we zelf ook roken medicinaal. Zou ik persoonlijk advies geven druppel het of eet het in plaats van te roken.

Voordelen van Dab

Voordelen van het verdampen van THC concentraten in plaats van het roken van Cannabis voor de medicinale wiet gebruiker zijn:

Zoals eerder verteld hebben we zelf gekozen voor het roken van wiet, ik heb zelf zenuwpijnen in me rug en rook hier thc voor. ik rook het zodat ik kleine beetje kan nuttigen en een beetje bij de tijd blijf want ik wil graag normaal kunnen werken, normaal voor me dochter kunnen zorgen, en normaal me bedrijven kunnen runnen.

Wanneer ik extracten neem duurt dit bij mij vrij lang voor het lichaam het opneemt en het doseren is al snel te veel. Wanneer ik het rook binnen een paar hijsjes voel ik de pijn langzaam vertrekken.

Vermijden van alle negatieve aspecten van het roken is ons advies

Snel en krachtig effect
Directe verlichting van pijn- e.a. klachten

Bij het maken van een Wax met een Rosinpers is de zekerheid dat men een schoon en zuiver product inhaleert

Het nuttigen van Dabs is zoals u nu misschien wel weet een vrij recente manier van het gebruiken van een medicinale wiet en als we even in onze glazen bol kijken er zal in de nabije toekomst natuurlijk veel meer over bekend worden meer en meer mensen weten langzaam dat wiet wat gezonder is dan dat onze bemoei poppetjes uit den haag ons hebben proberen te laten geloven.

En zal meer gepubliceerd worden op het internet. Het blijft een experiment en natuurlijk zijn er ook doktoren en specialisten die u hier meer over kunnen vertellen ook al zijn er voor velen die totaal niet op de hoogte zijn van deze manier van gebruiken helaas. 420 Dutch Highlife raadt u zonder meer af om concentraten te maken met een alcohol of BHO methode want er zijn meerdere oplossingen die gezonder zijn!

Het concentraat wat u met een Rosinpers maakt is 100 % zuiver en veilig en het enige waar u op dient te letten is de hoeveelheid wax die u gebruikt voor het inhaleren afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wilt u een cannabisconcentraat in plaats van de DAB methode in een mildere vorm gebruiken dan is dat OOK mogelijk door het rosin te mengen.

Bij 420 Dutch Highlife kunt u alles vinden wat u nodig heeft om veilig te werk te gaan met een rosinpers. Van pers tot zeefjes, Van oliepijp tot dabnails.Dhl Bong 3

Wil je live gezellig kletsen met andere mensen die ook medicinaal of recreatieve cannabis gebruiken? Neem gerust een kijkje in onze facebook groep: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: