Skip to main content

Wat is handig om rekening mee te houden, Als je zin heb en je gaat dabben!

Zoals je misschien wel al hebt opgevat is dab erg sterk, Na het roken van een lekker dabje kun je aardig van de kaart raken. Wij van 420 Dutch Highlife adviseren beginners hier niet te licht over te denken. Het is belangrijk om met een paar punten rekening te houden. Dab , Dabben, 710, Dabbing het krijgt al steeds meer namen en steeds meer populariteit.

Plan een dagje met je vrienden lekker chillen, Dab er bij en gaan met de banaan. Hou er rekening mee dat wanneer je dab gerookt heb je niet egt bij de tijd op een afspraak zult zitten.

Dit is dus zeer onhandig om tegelijk te plannen, Plan je dab sessie als je allemaal lekker vrij bent! Beginners lopen grote kans dat ze de gele hele dag knetter stoned zijn. Of in slaap vallen wanneer ze moe worden. Als je lichaam rust wil en je heb dab gerookt slaap je als een heide roosje.

Waar mag je dabben?

De locatie waar je gaat zitten doet er ook toe, Zit je in de klas bij een leraar niet handig natuurlijk, zit je in een chill room, bar, zuipkeet of wat voor gezelligheid een ontmoeting plek wat je ook verzint. Je moet je tijdens het dabben namelijk wel op je gemak voelen.

Dit maakt het allemaal een stuk prettiger en kan je langer genieten van je high. Wat ook fijn en eigenlijk nodig is, is om iemand in je vrienden groep te hebben die pro dabber is en deze aan je zijde te hebben. Hij of zij kan je helpen daar waar nodig.

We kennen het allemaal wel net wezen stappen lekker zitten zuipen, Even gezellig afteren bij vrienden en daar staat de dab pijp. Laat die nou met rust als je alcohol op hebt je gaat je niet zo lekker voelen. Alcohol en extracten is voor ons een no go!

Als je dan voorzorgsmaatregelen afgevinkt heb en je bent klaar om te beginnen , is het tijd om te gaan dabben zal je het niet eens heel rapido aan gaan steken amigo?.

Wanneer je geen ervaren extract roker in je kennissen kring heb?

Je kan altijd bij ons in de groep aan ervaren weed gebruikers vragen hoe je te werk moet gaan! 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Ben je opzoek naar een dab pipe? Wij hebben in onze winkel Lifestyle 030, Kanaalstraat 68 te Utrecht een heel assortiment met allemaal verschillende soorten dab rigs and pipes.

Heb je speciale wensen kun je altijd kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen

Begin je al nieuwsgierig te worden? Wil je een keer iets anders dan een standaard jointje?

Het roken van dabs is met niks te evenaren op het moment! Wij zijn dagelijks wiet gebruikers maar zelfs voor ons is dit moker slag van een hamer en maakt ons knetter, knetter, knetter stoned !

Waar vind ik dab artikelen?

Wil je graag nog een rondje in onze webshop? Check 420 Dutch Highlife Webshop

We zijn ook te bereiken via de mail: Info@420dutchhighlife.com

Onze winkel is 7 dagen per week geopend van 12:00 t/m 20:00

Met vriendelijke groet  ‘T 420 Dutch Highlife Team!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: