Skip to main content

Dabbing rigs of Oil rigs?

Bij ons vind je in de categorie stoner tools Dabbing Rigs, Oil rigs & allerlei verschillende accessoires vind je verschillende ook wel genaamd Oil Rigs. Bongs die 100% geschikt zijn voor het roken van wiet olie en extracten. De beste kwaliteit glazen vind je bij 420 Dutch Highlife. Wij hebben ook dab bongs en BHO-accessoires in onze winkel.

Wat is dabben met een oil rigs?

Dabben is het inhaleren van “dabs” een wietextract in een speciaal daarvoor ontworpen oliepijp. Door het concentraat te verwarmen komt er een potente wietdamp vrij die via je pijp of dab rigs wordt geinhaleerd.

Uiteraard zijn een aantal verschillende manieren om te kunnen dabben, en we hebben allemaal onze eigen voorkeur. Zo kun dus gebruik maken van een klassieke nail met dome of een of misschien wel een moderne dabbing banger of dabbing rigs?

maar dat is niet het enigste namelijk wist je dat je kunt kiezen tussen een gasbrander of elektrisch verwarmingselement om extract te verwarmen. Daarnaast kun je de banger ook wel al van tevoren verwarmen. Of misschien wel eerst het concentraat erin doen en dan pas beginnen te verhitten?
dit kan je ook wel een: cold start dab of koude start dab noemen.

Kortom, De perfecte manier om te dabben is voor iedereen verschillend en naar eigen wens. als beginner word als snel ingewikkeld. Daarom hebben we bij 420 Dutch Highlife, allerlei verschillende complete sets te koop in onze winkels. We kunnen het ook versturen voor je en waarmee je direct dus alles direct in huis hebt om te kunnen beginnen met dabben.

Dab Rigs en Olie Bongs kopen, Dab Nails, Quartz Bangers of andere handige tools?

Dabben is de trend van 2023 die langzaam vanuit de Verenigde Staten van Amerika begint over te waaien naar Nederland en verspreid zich langzaam over europa, Dabben begint zeker in Nederland steeds populairder te worden.

Bij dabben, ofwel het verdampen van wiet extracten of hasj olie, is het een goed idee om voor de volle smaak en het effect belangrijk is om de juiste bongs en accessoires er voor te kiezen.

Dab nail kopen?

Bij 420 Dutch Highlife hebben we een mooie collectie samengesteld van allerlei verschillende olie bongs, oil rigs en accessoires zoals dab tools, olie bowls, oil bangers, dab nails, Zijn allemaal te vinden in onze winkels, Bij 420 Dutch Highlife hoef je je geen zorgen te maken om de prijs of de kwaliteit. 420 Dutch Highlife staat namelijk bekend om haar goede kwaliteit producten voor fair trade prijzen.

Je kunt er van uit gaan dat is bij onze dab bongs en accessoires zoals: olie nails, dabbing bangers en Quartz bangers zeker niet kan verwachten.

De nieuwste dab bongs en dab handige tools?

In de wereld van dabben verdampen van cannabisconcentraten. kun je wel zeggen dat ze de laatste jaren snel door ontwikkeld is. Zo is onze traditionele nail vervangen door de hightech oil bangers anno 2023. Bij 420 Dutch Highlife vind je de eerste maar ook de laatste dab trends zoals terp slurper sets, e-nails en e-rigs elektrische dab bongs, verschillende keuzes in carb caps, terp pearls, reclaim catchers, terp timers, heating coils en alle andere dab gereedschappen die je een betere stonerervaring geven en je zee kostbare concentraat te besparen door maar liefst efficiënter te dabben.

Dabben is de future van 2023?

De wiet toekomst van het cannabis roken wordt nu langzaam ook wel genoemd: Dabben!
Dabben is in vergeleken met de Verenigde Staten nog vrij ongebruikelijk in ons kouwe kikkerlandje, maar niet getreurd het is wel in opkomst gelukkig.

Aangezien het nu nog te weinig wordt gedaan in Europa, is onze verwachting dat dabben een sterke ontwikkeling gaat doormaken dit jaar. Steeds meer 420 Dutch Highlife cannabis liefhebbers willen dabbing uitproberen en de bijbehorende effecten ervaren. Het zal hopelijk niet lang meer duren voordat dabben de trend van 2023 wordt in Europa. Dabbing rigs

Wat is dabben?

Dat dabben een dikke trend gaat worden in 2023 merken wij nu al, maar wat is het nou eigenlijk? Dabben is niks meer dan het roken van een super sterk cannabis extract met een oliepijp of een speciale bong. 420 Dutch Highlife combi bong bijvoorbeeld. De dab of extract wordt verhit met behulp van een gasbrander. De dampen inhaleer je door een goede teug te nemen van je oliepijp of bong. Enkele seconden later kun je al ervaren of je al een behoorlijk stoned of high gevoel gaat krijgen, afhankelijk van de soort die je neemt uiteraard!.

Is dabben gezonder?

Naast de fantastische high of kneiter harde stoned dat je hier van krijgt, is er naast dat nog een goede reden om te starten met dabben. Dabben is namelijk een stuk gezonder alternatief voor het roken van je cannabis. Het is ook een van de reden waarom dabben in de Verenigde Staten extreem populair is. Bij het dabben rook je minder plantmateriaal dan bij het roken van een joint gemixed met tabak. Hierdoor krijg je dus veel minder schadelijke stoffen in je longen. Dabben wordt in U.S.A, nu gezien als de beste manier om je cannabis te kunnen consumeren.

Welke soorten dabs zijn er?

Dabs of wiet extracten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je kunt werkelijk van alles kiezen, De keuze uit allerlei consistente en smaken groeit gigantisch. Hier onder hebben wij de meest bekende en populairste soorten dabs opgestapeld. Dabbing rigs, Oil rigs kun je vullen met shatter, wax, rosin of andere wiet extracten.

Soorten extract: Shatter, Wax, Rosin

Shatter is een wat hard en glasachtig extract dat je moet smelten en vervolgens de rook inhaleert. Voor 1 plakje shatter heb je een redelijke hoeveelheid wiet nodig helaas. Shatter heeft niet voor niets een bizar hoog THC-gehalte van wel tussen de 70 en 90%.

Wax als je die vergelijkt met shatter heeft een lager THC-gehalte 50% – 80% en is een stuk milder. Wax heeft een goud geel achtige kleur en lijkt een beetje op een soort dikke honing. Misschien een slechte vergelijking maar wel lekker!

Rosin is een wiet extract waarbij gedroogde wiet gebruikt word deze worden verhit en geperst. De hars die vervolgens ontstaat en tussen je pers uit sijpelt wordt gebruikt om te dabben. Rosin heeft soms een THC-percentage van 60% of hoger. Dit licht maar net aan welke wiet je gebruikt, en welke kweker deze wiet gekweekt heeft.

Gebruiken van Dabs?

Wanner je plan bent en gaat dabben dien je er echt rekening mee te houden dat het effect van dabbing sterker is dan je verwacht en zeker wanneer je gewend bent dat je een joint rookt.

Beginnende dabbers?

Beginnende dabbers kunnen het beste Wax proberen. Wax is namelijk iets milder dan bijvoorbeeld shatter. Daarnaast is het een tip om verstandig hier mee om te gaan. En het is belangrijk om goed te doseren. Begin met 1 of 2 trekjes voor een lekker gevoel, maar niet te ernstig effect. Zorg er ten slotte voor dat je dab gebruikt op je vrije dag of vrije avond. Het is geen garantie dat je nog goed zult functioneren op school of werk. Wacht nog met je eigen dabbing rigs tot je gewend bent!

Oil rigs?

Oil Rigs, kun je ook wel dab rigs noemen. Dit zijn speciaal gemaakte oliepijpen voor dabs. Een goede Rig is noodzakelijk om maximaal van je dab te kunnen genieten. Daarnaast verdamp je met een oil rig op een gezondere wijze. 420 Dutch Highlife heeft meerdere dab rigs in haar assortiment. Kom snel naar de winkel en bekijk met bewondering naar welke jij het liefst je dab rookt.

Wat is Dabben?

Dabben is het verdampen van wiet extract, dabs, zodra ze je de dab met een gas brander je oil rigs verhit en dit begint te roken. Moet je teugen nemen of je leven er van af hangt om maximaal te genieten en niks te verspillen van je wiet extract. Gebruik altijd de juiste dabbing rigs voor de juiste klus! Goed gereedschap is tenslotte het halve werk.

Hoe moet je Dabben?

Neem een klein stukje van je concentraat met het daar voor bedoelde gereedschap je gebruikt het uiteinde van een dabber of wand. Houd je mond boven de oliepijp of rig en maak je ready om te inhaleren. Doe het concentraat op de verhitte nail en draai de dabber rond. Zorg ervoor dat het extract volledig in contact komt met de nail. Misschien moet je nog wat bij verhitten als je niet snel genoeg bent.

Wat is een oil rig?

Een dab rig is speciaal ontworpen om wiet extracties te verdampen. Dabbing is de populairste manier om marihuana te gebruiken. Deze dabs worden tot een hoge temperatuur verwarmd met een speciale brander, of een elektrische verhitter om dan vervolgens deze sensuele sensatie te inhaleren.

Wil je eens met andere stoners gezellig kletsen hoe we onze dabbing rigs gebruiken? 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Volg je ons ook al op Tik Tok ? 420 Dutch Highlife Tik Tok

 

Wil je eens zien hoe onze 420 Dutch Highlife Combi oil rigs er uit zien? 420 Dutch Highlife Combi Bong

#dabbing rigs #Oil rigs

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: