Wietzaden

Delta 8 THC wat zal ons dit brengen in de toekomst?

Delta 8 THC

Wiet zonder heftige stoned te worden Delta 8 THC, Zou dit de uitvinding zijn voor mensen met angst?

Wat is dit nou precies dan Delta 8 THC

THC-producten met delta 8 en ook met delta 10 worden steeds meer populair, zeker in de landen waar cannabis legaal is op de wereld, onze voorlopers zogezegd helaas. Maar ook wereldwijd lijkt weed overal steeds makkelijker verkrijgbaar waardoor mensen hierdoor zelf ook meer gaan proberen. Ook op medicinaal gebied want laten we eerlijk zijn alle wiet is medicinaal. Zowel delta-10 als delta-8 kennen sterke effecten, alleen zul je deze verschillen zeker merken van elkaar.

Wat is delta-8-THC eigenlijk?

Delta-8-THC is een van de vele cannabinoïden die ontdekt is in de cannabisplant. Het staat bekend om de kalmerende sensaties en milde euforische uitwerking. Het is helaas niet zo krachtig als delta-9-THC, dus deze cannabinoïde zal dan ook minder snel voor bijwerkingen zorgen. Zelf ervaarde we het als een soort lichamelijk high, Zonder een al te stoned gevoel. Ik was werkelijk helemaal ZEN!!

Het is ook een van de vele cannabinoïden die door moeder natuur door de cannabisplant worden geproduceerd, maar niet in een hele hoge concentratie. Om die reden wordt delta-8 meestal gemaakt van van hennep afgeleide cannabidiol. Helaas neemt het proces nog al dure kosten met zich mee.
Delta-8 wordt van nature in extreem kleine hoeveelheden in wietplanten aangetroffen. Vaak is dit minder dan 1% van de totale hoeveelheid cannabinoïden. Extractie is vaak een lang en tijdrovend proces.

Voor de mensen die zich zelf willen behelpen deze doeleinden wordt D-8 onder meer gebruikt:

Delta-8-THC heeft enorm therapeutisch potentieel

Het kleine verschil op moleculair niveau werkt wel degelijk door in het effect. In het cannabis woordenboek op de Amerikaanse website WeedMaps wordt dat effect omschreven als ‘a smooth high with no anxiety or paranoia’. Zacht, zonder angst of paranoia. Net als ‘gewone’ THC bindt Delta-8-THC zich aan de CB1 receptoren in het lichaam, maar ook aan de CB2 receptoren, al is daar nog maar weinig over bekend.

In een recent interview met Inverse.com zegt Peter Grinspoon, arts aan de Harvard Medical School en zoon van de wereldberoemde, eerder dit jaar overleden Lester Grinspoon, interessante dingen over Delta-8-THC. Hij denkt dat deze cannabinoïde een enorm therapeutisch potentieel heeft: Ik ben ontzettend benieuwd naar de resultaten als we alle verschillende cannabinoïden door veredeling gaan produceren en evalueren. En Delta-8-THC is een perfect voorbeeld.

Het verminderen van misselijkheid en braken, De behandeling van kanker, Het behandelen van slaapstoornissen, Het remmen van ontstekingen of denk aan een high zonder angst of paranoia?

Delta 8 thc wat zal het ons gaan brengen in de toekomst?

Wil je graag verder lezen? Neem dan een kijkje in een van onze andere blogs: 420 Dutch Highlife Blogs

Wil je graag met andere mensen je mening delen? informatie winnen? gezellig kletsen of je high life promoten? Neem dan gezellig een kijkje in onze: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Mocht je interesse hebben in cannabis olie? Check hier ons assortiment: 420 Dutch Highlife Cannabinoiden Olie

#CNNBS #MEDIWIET

Wat is 420?

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JOU KLAAR

Vicarialaan 17

3401 AP IJsselstein
Nederland

KVK: 66213126
BTW-Nummer: NL001233601B90

Onze klanten zeggen Uitstekend
4.5/5

4.8 uit 5 op basis van onze klanten recenies.

%d bloggers liken dit: