fbpx Skip to main content

Gezond haar kan cannabis je hier bij helpen in 2023?

Wiet en gezond haar, Kan cannabis bijdragen aan de mode met haar zeer interessante kapsels?

We weten allemaal hoe er magie gebruikt word bij multinationals vandaag de dag. En hoe er vroeger door de dorps heks een ketel met shampoo, hair masker, crèmespoeling als voorbeeld voor perfect hair gemaakt werd.

Vandaag de dag zijn we wat verder met de technologie en de dorps heks is vervangen door grote cosmetische en farmaceutische bedrijven.

Gezond haar met cannabis?

Cannabis kan worden gebruikt om de gezondheid van het haar te verbeteren en een aantal voordelen bieden:

  1. Haargroei: Cannabis bevat verschillende voedingsstoffen, waaronder essentiële vetzuren, proteïnen en vitamines, die de haargroei kunnen stimuleren. Het kan ook de bloedtoevoer naar de hoofdhuid verbeteren, wat de haargroei kan bevorderen.
  2. Hydratatie: De olie die wordt gewonnen uit hennepzaden kan worden gebruikt als een vochtinbrengende crème voor het haar. Het kan helpen om droog en beschadigd haar te hydrateren en te voeden.
  3. Verminderen van haaruitval: Cannabinoïden in cannabis, zoals CBD, kunnen helpen bij het verminderen van haaruitval door ontstekingen te verminderen en de haarzakjes te stimuleren.
  4. Voorkomen van roos: Het gebruik van cannabisproducten op de hoofdhuid kan helpen om roos te voorkomen door de productie van talg te reguleren en ontstekingen te verminderen.
  5. Versterking van het haar: De voedingsstoffen in cannabis, zoals eiwitten en vitamines, kunnen helpen bij het versterken van het haar en het voorkomen van breuk en beschadiging.

Zou cannabis heel mooi rijk gevuld haar kunnen creëren in 2023?

 

Zou het echt zo simpel kunnen zijn door cannabis in je haar op te laten nemen, Zeer goede kwaliteit haren krijgt?

We hoeven niet meer onder stoelen of banken te stoppen. Dat cannabis bij kan dragen aan hele mooie gezonden volle lokken met haar. Het kan je haren zeer mooi laten schijnen.

 

We leggen hier onder zo makkelijk mogelijk uit wat je kan doen om mooi en gezond kapsel te krijgen.

 

Door omega 9, omega 6, omega 3, vetzuren, antioxidanten, mineralen,

vitamines die zich bevinden in cannabis olie. Kan je dit smeren in je haren waardoor je haren al deze nuttigen dingen netjes opneemt in haar haarzakjes.

Wij hebben daar over nagedacht een een flesje met druppels op de markt gebracht Canna Blend bij kan staan aan een  mooi en gezonde bos met haar kan geven.

Mocht je last hebben van: gespleten punten, beschadigde lokken, de combinatie van met een heerlijke hoofdmassage stimuleren de
voedingstoffen je groei van nieuw haar

Zonder dat je haar vettig word hydrateert en zorgt cannabis voor een fris en gezond kapsel!

Het extra volume en dus de extra dikte word gecreëerd door een lichte coating, gecombineerd met het vocht in je haar, het laat geen extra residu achter in je haar zodat je haren er vettig uit zien. Cannabis geeft voeding aan je haar en geeft vocht af.

 

Stress is ook een killer voor je wist je dat?

 

Minder stress = gezond haar!

Stress is vaak niet goed voor je gezondheid dat is algemeen bekent, punt. Het kan helaas ook nog is je haar zwak en broos maken. maar
kunnen ook haaruitval veroorzaken. Cannabis is een Koningin in stressverlichtingen kan helpen minder te stressen.

Je kan als alternatief ook onze Canna Blend 1 proberen in Amerika verkopen ze dit als perfect hair hier in Nederland macht dit niet helaas. Vandaar canna blend verschillende mixen van cannabinoiden!

 

Zou je eens met ervaren cannabis gebruikers een van je vragen door willen nemen?

 

Neem gerust een kijkje in onze cannabis community: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Mocht je vragen hebben kun je ons altijd bellen, E-mailen of Watsapp

Onze winkel in Utrecht is ook 7 dagen in de week geopend van 12:00 t/m 20:00

Kanaalstraat 68 3531CL Utrecht klik hier voor route

Hier kunnen we u ook altijd nog verder helpen en voor zien van informatie of helpen met speciale wensen.

Wij zijn er tenslotte om je te helpen! Met vriendelijke groet

‘T 420 Dutch Highlife Team

 

Leave a Reply