Skip to main content

Hoe gebruik je nou dab?

 

Heb je al dab? Dan wensen wij jou heel veel rook plezier! Maar hoe gebruik je dab? Wij gaan je proberen een stapje op weg te helpen om jou een fantastische high te geven!

Wat heb je nodig om dabs te roken?

De 420 Dutch Highlife Dab rig combi bong is ideal hier voor. Je kan deze combi bong gebruiken als een gewone normale bong die je waarschijnlijk wel eens gezien heb. En je kan hem omtoveren to een dab rig in een hand omdraai. De nail / banger heb je van glas en van titanium net wat je fijn vind! Glas is uiteraard kwetsbaarder dan aluminium.

Wij hebben gekozen voor een combi bong met extra cool tubes er in om de rook te coolen, Die je in een hand omdraai ombouwt tot oil rig waar je heerlijk mee kan dabben.

Hoe gebruik je dab?

Je verwarmt je oil rig met een gas brander, Het materiaal wat je wilt roken stop je er in. Je kan met je aansteker nog wat bij warmen als je niet snel genoeg bent. Maar normaal gesproken zou je dan al teugen kunnen nemen of je leven er van af hangt.

Waar kan een dab rig mee vergelijken?

Je kan het een beetje vergelijken met een oil rig, het enigste verschil is de bowl. Een bong word geleverd met een bowl en nail is dus te gebruiken voor dab of andere kruiden. Mooiste is dat je hem ook kan gebruiken voor olie.

Het is ook mogelijk om een vaper te gebruiken om je concentraat te verbranden. Of een dab pen als je die kan bij vullen.

Wil je in contact komen met andere cannabis fans?

Wij hebben een super gezellig community met met duizenden wiet gebruikers bij elkaar: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Wil je geholpen worden door echte mensen in een winkel?

Je kunt bij ons terecht in de winkel: Lifestyle 030 op de kanaalstraat 68 te Utrecht, We hebben ook een webshop: 420 Dutch Highlife Webshop

Het is ook toegestaan om ons te mailen: info@420dutchhighlife.com

Tel: +31611606218

Met vriendelijke groet ‘T 420 Dutch Highlife Team

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: