Wietzaden

Wietzaden kopen

Wietzaden kopen

Bij 420 Dutch Highlife kun je eenvoudig en snel wietzaden kopen van hoge kwaliteit. De wietzaden die wij verkopen zijn gefeminiseerd en stabiel. Onder optimale kweekomstandigheden brengen gefeminiseerde zaden 99,99% uitsluitend vrouwelijke planten voort. Uiteraard kan het voorkomen dat er zaadjes zijn die soms net als mensen eigenwijs zijn en niet doen wat wij willen.

Verschillende wietzaden

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten wietzaden verkrijgbaar, allemaal zijn ze verschillend qua smaak, geur, effect, eigenschappen van groei, hoe ze eruitzien en wat de opbrengst kan zijn bijvoorbeeld. Dit zijn afwegingen die je kunt maken zodat je kunt bepalen welke wietsoort het beste bij jou past. Wanneer je een medicinale kweker bent is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Zo heb je een goede garantie dat je aan het eind van de kweekcyclus het product hebt waar je maandenlang aan gewerkt hebt.

wietzaden kopen

Onze top wietzaden - wietzaden kopen

420 Dutch Highlife verkoopt alleen maar topwietzaden zoals Amnesia, Haze, Autoflower, AK47 Autoflower en onze eigen Super Silver Haze. Al onze wietzaden zijn van zeer goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. De prijzen van onze topwietzaden liggen tussen de € 21,- en € 55,-.

Het ontkiemen van wietzaden

Om onze topwietzaden te laten ontkiemen is een goede methode nodig. Wij hebben met meerdere methoden geëxperimenteerd en zijn tot de conclusie gekomen dat de koffiefilter- methode het beste resultaat geeft. Want eerlijk is eerlijk: als het ontkiemen van een zaadje niet lukt, ligt het 9 van de 10 keer echt aan jezelf!

wietzaden kopen

Beste methode voor ontkiemen van wietzaden - wietzaden kopen

De methode met een koffiefilterzakje komt bij ons op nummer 1, als we wietzaden willen laten ontkiemen. Het is een vrij simpele methode die je met elk wietzaadje van 420 Dutch Highlife kunt doen, zelfs als het zaadje al heel wat jaartjes oud is! Een stappenplan van deze methode kun je vinden bij onze topwietzaden, zodat jij verzekerd kunt zijn dat onze zaadjes zullen ontkiemen!

Wil je meer weten of bestellen?

Misschien wil je graag meer weten over onze wietzaden en het kweken van de beste wietplanten? Wij hebben een community en blog waarop allerlei informatie te vinden is en waar je met andere wietkwekers kunt brainstormen over van alles wat betreft wietzaden. Wil je de beste wietzaden kweken, dan kun je onze topwietzaden kopen in onze webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk ons per e-mail te bereiken voor al je vragen, ons team staat voor je klaar!

E-mailadres: info@420dutchhighlife.com

Telefoonnummer: +31 (0)6 11 60 62 18

wietzaden kopen

Wietzaden kopen

 • Waardering 0 uit 5
  0 beoordelingen
   21.00 55.00

  Amnesia Haze Autoflower - 420 Dutch Highlife wietzaadjes

  Onze Amnesia Haze Autoflower - 420 Dutch Highlife wietzaadjes zijn de beste kwaliteit!
  Geschiedenis
  Het lievelingetje van de Sativa-liefhebbers onder ons en in vele coffeeshops te vinden, Amnesia Haze. Een van de sterkere Haze soorten gekruist met de automatisch en snel bloeiende eigenschappen van een Ruderalis strain. Het origineel heeft veel tijd nodig om te groeien en ze is een veeleisende plant wat veel mensen kan afschrikken. Doordat ze nu gekruist is met de sterke genetica van een Ruderalis heeft ze een veel korte groei/bloei tijd. Ze heeft nog steeds de pittig-zoete geur en het krachtige effect van de originele versie. Amnesia Haze Autoflower is een sterk geurende plant die mede door haar snelheid zo goed als geen tot zeer weining last heeft van toprot of andere schimmels. De bloei begint ongeveer halverwege de vierde week en duurt circa 75 dagen. De Amnesia Autoflower groeit het best als ze genoeg ruimte tot haar beschikking heeft. Geef deze plant een mooie grote pot dan zul je zien dat ze zich extra inspant om nog groter te worden. Kweek deze strain met een lagere EC om de Amnesia geur en smaak  goed tot zijn recht te laten komen. De Amnesia autoflower is een geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde grower. Het effect van deze strain is een euforisch en opwekkende high die lang aanhoudt.
  Kenmerken
  • Absolute topper onder de Sativa-liefhebbers
  • Autoflower strain
  • Bij het roken heeft deze wiet een pittig-zoete geur
  • Bevat een hoog THC-gehalte: 18-20%
  • Merk: 420 Dutch Highlife Seeds
    Als deze autoflower strain dame toch niet helemaal aan je wensen voldoet, kijk dan snel bij een van onze andere strains in ons brede assortiment. Zoals deze legendarische strain AK47 Autoflower. 
  Beste methode om te ontkiemen?
  Vraag jij je nou ook af wat de beste ontkiemmethode is om zoveel mogelijk ontkiemende 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes te krijgen? Er zijn vele methoden die gebruikt worden, van natte keukenrollen tot tussen natte watjes of keukenpapier. We hebben zelfs voorbij zien komen dat mensen hun wietzaadje proberen te ontkiemen in een glas water… Het is vervelend om te moeten zeggen maar wanneer onze 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes niet ontkiemen ligt dat negen van de tien keer aan jezelf. Zelf hebben we al heel wat ervaring in welke methodes wel of niet werken. Uit onze eigen ervaring hebben we gemerkt dat de koffiefilter-methode dé beste methode is om ieder wietzaadje succesvol te laten ontkiemen, zelfs als het zaadje al jaren oud is. Tenzij het dood is natuurlijk.
  Nu hoor ik je bijna denken, koffiefilter-methode? Wat is dat nou weer.
  Nou eigenlijk super simpel, het enige wat je ervoor nodig hebt is: - Een bord of snijplank - 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes - Water - Koffiefilters, het liefste de bruine van ongebleekt filterpapier - Plastic gripzakjes. Die bedoeld zijn om eten in te bewaren. Het handige van deze zakjes is dat je erop kunt schrijven, zo kun je de datum en de wietsoort erop schrijven. - Tape of plakband - Een donkere ruimte, zoals bijvoorbeeld de binnenkant van een kast
  Stappenplan :
  Stap 1. Knip het filter aan een kant open. Dit is zodat je zo meteen makkelijk het natte koffiefilter kunt openvouwen.
  Stap 2. Maak het koffiefilter helemaal nat. 1 seconde uit laten lopen is genoeg, je hoeft het filter niet uit te knijpen.
  Stap 3. Leg het natte koffiefilter voor je op een bord of een (snij)plank en vouw het open.
  Stap 4. Verdeel de 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes op het opengevouwen natte koffiefilter. Hou hierbij rekening om de zaadjes met de puntjes naar beneden te leggen. Dat is de plek waar de wortel uit zal komen. Zo voorkom je ook gelijk dat de worteltjes gaan kronkelen of krullen. 3 tot 4 wietzaadjes per koffiefilter is voldoende.
  Stap 5. Vouw nu het natte koffiefilter weer dicht, zodat de 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes ertussen zitten.
  Stap 6. Stop het natte koffiefilter met de 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes ertussen vervolgens in de plastic diepvrieszak. Denk er hierbij aan dat je het koffiefilter zo in de plastic diepvrieszak plaatst, dat de puntjes van de wietzaadjes naar beneden wijzen. Sluit daarna de plastic diepvrieszak en schrijf bijvoorbeeld op welk soort wietzaadjes het zijn en wat de datum van die dag is.
  Stap 7. Hang de plastic diepvrieszak vervolgens op een donker plekje op bij kamertemperatuur, zoals bijvoorbeeld met een stukje plakband of tape aan de binnenkant van een kast.
  Stap 8. De 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes zullen na 2 tot 3 dagen allemaal zijn uitgekomen, degene die dat niet zijn laat je gewoon nog even een paar dagen liggen. De 420 Dutch Highlife Amnesia Haze Autoflower wietzaadjes die wel zijn uitgekomen kan je voorzichtig oppakken met bijvoorbeeld een theelepeltje en ze ongeveer 1 cm diep in de vochtige aarde planten. Natuurlijk met het worteltje naar beneden gericht en het wietzaadje half in de aarde. Na twee tot drie dagen zul je een zaaiing zien opkomen. Gefeliciteerd, you did it!
  Vragen
  Voor vragen of advies kan je ons altijd benaderen, nu ook via onze facebookgroep. Klik hier  voor een link naar onze groep!  
  Opties selecteren
 • Waardering 0 uit 5
  0 beoordelingen
   21.00 55.00

  Super Silver Haze - 420 Dutch Highlife wietzaadjes

  Onze Super Silver Haze - 420 Dutch Highlife wietzaadjes zijn de beste kwaliteit! Geschiedenis De eerste beschrijving van deze plant staat in een 5000 jaar oud Chinees kruidenboek. Super Silver Haze komt voort uit een lange lijn van voorouders met een medische achtergrond. Eeuwenlang werden cannabis tincturen, -extracten en -kompressen gebruikt als pijnstillers en geneesmiddelen. Super Silver Haze, of SSH voor veel cannabisliefhebbers, staat altijd voor de hoogste kwaliteit. Dat is geen verrassing, aangezien de oorsprong van deze dame bestaat uit drie van de bekendste soorten. Namelijk: Haze, Skunk en Northern Lights. Door die combinatie is Super Silver Haze een dame die wereldwijd al vele prijzen heeft gewonnen en deze wint ze nog steeds! De soort won de eerste prijs van de High Times Cannabis Cup in 1997, 1998 en 1999. Deze kruising van Haze, Skunk en Northern Lights blaast je gegarandeerd omver.
  De genetica in deze wietzaadjes heeft al voor zoveel succes gezorgd dat deze Haze-soort een ijzersterke formule blijkt. De mix van Haze, Skunk en Nortern Lights zorgt voor een krachtige combinatie dat in staat is om symptomen van stress, angst en depressie te verlichten. Ze is prachtig om te zien maar is toch geen teer muurbloempje. Haar sterke en veerkrachtige aard maken haar tot een ideale plant voor kwekers van elk niveau.
  Het roken van deze prijswinnende dame is altijd een ervaring ansich. Ze heeft een basis van pittige kruidige tonen fruitige tonen. Dankzij ongeveer 20% THC, heeft Super Silver Haze een krachtig, energiek effect.
  Kenmerken
  • Makkelijk te kweken wietplant
  • Deze soort bestaat voornamelijk uit Sativa genetica
  • Een echte klassieker!
  • Bevat een hoog THC-gehalte: 20%
  • Merk: 420 Dutch Highlife Seeds
    Als deze prijswinnende dame toch niet helemaal aan je wensen voldoet, kijk dan snel bij een van onze andere strains in ons brede assortiment. Zoals deze mooie Nortern Lights. 
  Beste methode om te ontkiemen?
  Vraag jij je nou ook af wat de beste ontkiemmethode is om zoveel mogelijk ontkiemende 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes te krijgen? Er zijn vele methoden die gebruikt worden, van natte keukenrollen tot tussen natte watjes of keukenpapier. We hebben zelfs voorbij zien komen dat mensen hun wietzaadje proberen te ontkiemen in een glas water… Het is vervelend om te moeten zeggen maar wanneer onze 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes niet ontkiemen ligt dat negen van de tien keer aan jezelf. Zelf hebben we al heel wat ervaring in welke methodes wel of niet werken. Uit onze eigen ervaring hebben we gemerkt dat de koffiefilter-methode dé beste methode is om ieder wietzaadje succesvol te laten ontkiemen, zelfs als het zaadje al jaren oud is. Tenzij het dood is natuurlijk.
  Nu hoor ik je bijna denken, koffiefilter-methode? Wat is dat nou weer.
  Nou eigenlijk super simpel, het enige wat je ervoor nodig hebt is: - Een bord of snijplank - 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes - Water - Koffiefilters, het liefste de bruine van ongebleekt filterpapier - Plastic gripzakjes. Die bedoeld zijn om eten in te bewaren. Het handige van deze zakjes is dat je erop kunt schrijven, zo kun je de datum en de wietsoort erop schrijven. - Tape of plakband - Een donkere ruimte, zoals bijvoorbeeld de binnenkant van een kast
  Stappenplan :
  Stap 1. Knip het filter aan een kant open. Dit is zodat je zo meteen makkelijk het natte koffiefilter kunt openvouwen.
  Stap 2. Maak het koffiefilter helemaal nat. 1 seconde uit laten lopen is genoeg, je hoeft het filter niet uit te knijpen.
  Stap 3. Leg het natte koffiefilter voor je op een bord of een (snij)plank en vouw het open.
  Stap 4. Verdeel de 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes op het opengevouwen natte koffiefilter. Hou hierbij rekening om de zaadjes met de puntjes naar beneden te leggen. Dat is de plek waar de wortel uit zal komen. Zo voorkom je ook gelijk dat de worteltjes gaan kronkelen of krullen. 3 tot 4 wietzaadjes per koffiefilter is voldoende.
  Stap 5. Vouw nu het natte koffiefilter weer dicht, zodat de 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes ertussen zitten.
  Stap 6. Stop het natte koffiefilter met de 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes ertussen vervolgens in de plastic diepvrieszak. Denk er hierbij aan dat je het koffiefilter zo in de plastic diepvrieszak plaatst, dat de puntjes van de wietzaadjes naar beneden wijzen. Sluit daarna de plastic diepvrieszak en schrijf bijvoorbeeld op welk soort wietzaadjes het zijn en wat de datum van die dag is.
  Stap 7. Hang de plastic diepvrieszak vervolgens op een donker plekje op bij kamertemperatuur, zoals bijvoorbeeld met een stukje plakband of tape aan de binnenkant van een kast.
  Stap 8. De 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes zullen na 2 tot 3 dagen allemaal zijn uitgekomen, degene die dat niet zijn laat je gewoon nog even een paar dagen liggen. De 420 Dutch Highlife Super Silver Haze wietzaadjes die wel zijn uitgekomen kan je voorzichtig oppakken met bijvoorbeeld een theelepeltje en ze ongeveer 1 cm diep in de vochtige aarde planten. Natuurlijk met het worteltje naar beneden gericht en het wietzaadje half in de aarde. Na twee tot drie dagen zul je een zaaiing zien opkomen. Gefeliciteerd, you did it!
  Vragen
  Voor vragen of advies kan je ons altijd benaderen, nu ook via onze facebookgroep. Klik hier  voor een link naar onze groep!
  Opties selecteren
 • Waardering 0 uit 5
  0 beoordelingen
   21.00 55.00

  AK47 - 420 Dutch Highlife wietzaadjes

  Onze AK47 - 420 Dutch Highlife wietzaadjes zijn de beste kwaliteit!
  Geschiedenis
  Deze hybride soort heeft inmiddels 16 verschillende prijzen behaald. AK47 is een veel bekroonde cannabissoort. En terecht, want ze verenigt de beste kenmerken uit de rijke werelden van Sativa en Indica. Sterker nog, AK47 is de enige soort die zowel prijzen heeft gewonnen voor zowel de beste Sativa als voor de beste Indica. Deze dame is een absolute favoriet onder de kwekers. Niet alleen doordat het een gemakkelijke plant is om (mee) te kweken maar ook om de compacte grote toppen met veel THC. Het is de ideale soort voor zowel beginnende als ervaren kwekers, voor binnen en buiten. Ze heeft een redelijke korte bloei fase met goede opbrengst en ze heeft makkelijk te knippen toppen vanwege de perfecte top-blad verhouding. Het is een middelhoge plant en de zaadjes zijn zeer resistent tegen schimmels, top-rot en schadelijke insecten zoals spint en trips.
  Geur
  AK-47 is dus een fantastisch evenwichtige strain. Maar ook wat smaak en aroma betreft, is ze een schot in de roos. Haar geur is een mengelmoes van voornamelijk zurige en gronderige aroma's. Tijdens het roken, ontdek je ook andere smaken, waaronder tonen van bloemen en hout. Zorg voor een goed geurfilter want de geur die de bloeiende AK47 plant heeft is extreem sterk! Haar effect is sterk en heeft een lang aanhoudende high waardoor zij als een uitstekende pijnstiller kan worden gebruikt.
  Kenmerken
  • Makkelijk te kweken wietplant
  • Deze soort bestaat voornamelijk uit 65% sativa- en 35% indicagenen
  • Sterke geur!!
  • Bevat een hoog THC-gehalte: 18-20%
  • Merk: 420 Dutch Highlife Seeds
  Als deze sterke tante toch niet helemaal aan je wensen voldoet, kijk dan snel bij een van onze andere strains in ons brede assortiment. Zoals deze lekkere Cheese .
  Beste methode om te ontkiemen?
  Vraag jij je nou ook af wat de beste ontkiemmethode is om zoveel mogelijk ontkiemende 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes te krijgen? Er zijn vele methoden die gebruikt worden, van natte keukenrollen tot tussen natte watjes of keukenpapier. We hebben zelfs voorbij zien komen dat mensen hun wietzaadje proberen te ontkiemen in een glas water… Het is vervelend om te moeten zeggen maar wanneer onze 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes niet ontkiemen ligt dat negen van de tien keer aan jezelf. Zelf hebben we al heel wat ervaring in welke methodes wel of niet werken. Uit onze eigen ervaring hebben we gemerkt dat de koffiefilter-methode dé beste methode is om ieder wietzaadje succesvol te laten ontkiemen, zelfs als het zaadje al jaren oud is. Tenzij het dood is natuurlijk.
  Nu hoor ik je bijna denken, koffiefilter-methode? Wat is dat nou weer.
  Nou eigenlijk super simpel, het enige wat je ervoor nodig hebt is: - Een bord of snijplank - 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes - Water - Koffiefilters, het liefste de bruine van ongebleekt filterpapier - Plastic gripzakjes. Die bedoeld zijn om eten in te bewaren. Het handige van deze zakjes is dat je erop kunt schrijven, zo kun je de datum en de wietsoort erop schrijven. - Tape of plakband - Een donkere ruimte, zoals bijvoorbeeld de binnenkant van een kast
  Stappenplan :
  Stap 1. Knip het filter aan een kant open. Dit is zodat je zo meteen makkelijk het natte koffiefilter kunt openvouwen.
  Stap 2. Maak het koffiefilter helemaal nat. 1 seconde uit laten lopen is genoeg, je hoeft het filter niet uit te knijpen.
  Stap 3. Leg het natte koffiefilter voor je op een bord of een (snij)plank en vouw het open.
  Stap 4. Verdeel de 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes op het opengevouwen natte koffiefilter. Hou hierbij rekening om de zaadjes met de puntjes naar beneden te leggen. Dat is de plek waar de wortel uit zal komen. Zo voorkom je ook gelijk dat de worteltjes gaan kronkelen of krullen. 3 tot 4 wietzaadjes per koffiefilter is voldoende.
  Stap 5. Vouw nu het natte koffiefilter weer dicht, zodat de 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes ertussen zitten.
  Stap 6. Stop het natte koffiefilter met de 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes ertussen vervolgens in de plastic diepvrieszak. Denk er hierbij aan dat je het koffiefilter zo in de plastic diepvrieszak plaatst, dat de puntjes van de wietzaadjes naar beneden wijzen. Sluit daarna de plastic diepvrieszak en schrijf bijvoorbeeld op welk soort wietzaadjes het zijn en wat de datum van die dag is.
  Stap 7. Hang de plastic diepvrieszak vervolgens op een donker plekje op bij kamertemperatuur, zoals bijvoorbeeld met een stukje plakband of tape aan de binnenkant van een kast.
  Stap 8. De 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes zullen na 2 tot 3 dagen allemaal zijn uitgekomen, degene die dat niet zijn laat je gewoon nog even een paar dagen liggen. De 420 Dutch Highlife AK47 wietzaadjes die wel zijn uitgekomen kan je voorzichtig oppakken met bijvoorbeeld een theelepeltje en ze ongeveer 1 cm diep in de vochtige aarde planten. Natuurlijk met het worteltje naar beneden gericht en het wietzaadje half in de aarde. Na twee tot drie dagen zul je een zaaiing zien opkomen. Gefeliciteerd, you did it!
    Vragen Voor vragen of advies kan je ons altijd benaderen, nu ook via onze facebookgroep. Klik hier  voor een link naar onze groep!
  Opties selecteren
Logo 420 Dutch HighLife

WIJ STAAN ALTIJD VOOR JOU KLAAR

Vicarielaan 17

3401 AP IJsselstein
Nederland

KVK: 66213126
BTW-Nummer: NL001233601B90

Onze klanten zeggen Uitstekend
4.5/5

4.8 uit 5 op basis van onze klanten recenies.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: