fbpx Skip to main content

NMN: De Bron van Jeugd of Gewoon een Andere Gezondheidstrend?

 

Gezonder oud worden, NAD +, NMN, NMN voordelen ik hoor je denken wat is dit nou weer: Als de menselijke levensduur blijft toenemen, zoeken steeds meer mensen naar oplossingen voor leeftijdsgebonden aandoeningen. Een van de nieuwste trends in dit gebied is NMN. Een stof die in de schijnwerpers staat vanwege zijn mogelijke anti-verouderingseffecten. Maar wat is NMN precies? En wat zegt het onderzoek over de effectiviteit ervan?

 

Je hoort iedereen over NMN, Maar wat is NMN?

Nicotinamide Mononucleotide (NMN) is een van de belangrijkste voorlopers van Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD+). Een essentieel enzym voor verschillende cruciale cellulaire functies, waaronder metabolisme, DNA-reparatie, celgroei en overleving.

 

Waarom is NAD+ belangrijk?

NAD+ bevindt zich in overvloed in mitochondriën, het cel cytoplasma en de kern. Het is nodig voor het toevoegen van poly-ADP-ribose aan eiwitten en de deacetylase-activiteit van sirtuïne-enzymen. Die cruciaal zijn voor het reguleren van celgroei. Energiemetabolisme, stressweerstand, ontsteking, circadiaans ritme en neuronale functie. Interessant is dat de gemiddelde NAD+ concentratie in menselijke monsters verschillende keren lager is bij volwassenen dan bij pasgeborenen. Deze daling van de NAD+ niveaus wordt geassocieerd met een breed scala aan tekenen van veroudering. Van rimpels tot stofwisselingsstoornissen en neurodegeneratieve ziekten.

 

NMN en anti-veroudering: wat zegt het onderzoek?

In diermodellen is aangetoond dat het stimuleren van NAD+ metabolisme met NMN of Nicotinamide riboside de gezondheidsspanne verlengt en vroegtijdige verouderingsziekten vermindert. Lange termijn orale toediening van NMN onderdrukt leeftijdsgebonden gewichtstoename, verbetert het energiemetabolisme, verbetert de insulinegevoeligheid en voorkomt leeftijdsgebonden veranderingen in genexpressie.

Maar vertalen deze effecten zich naar mensen? De afgelopen jaren zijn onderzoekers begonnen met het onderzoeken van de voordelen NMN  gecontroleerde. Gerandomiseerde studies. In 2016 werd de wereldwijde eerste klinische studie. Uitgevoerd om de veiligheid van voordelen NMN bij mensen te beoordelen. Deze studie toonde aan dat NMN (tussen 100 en 500 mg) veilig en effectief werd gemetaboliseerd zonder significante bijwerkingen bij tien gezonde Japanse mannen. wil je niet meer verder lezen en wil je snel NMN Premium kopen? Klik dan hier

 

De Wonderen van NMN: Uw Sleutel tot een Lang en Gezond Leven

 

Wat is Nicotinamide Mononucleotide (NMN)?NMN Premium, NMN Capsules, Capsules, 500 mg

 

Nicotinamide Mononucleotide (NMN) is een fascinerend supplement dat belooft levensverlenging en het tegengaan van ouderdomsziekten te ondersteunen. Het is een van de hoofdprecursoren van Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD+). Een essentieel enzym voor verschillende cruciale cel processen. Waaronder stofwisseling, DNA-reparatie, celgroei en overleving​.

 

NAD+: Het Wonderenzym

 

NAD+ is in grote hoeveelheden aanwezig in de mitochondriën, het cel cytoplasma en de kern. Het is vereist voor de toevoeging van poly-ADP ribose aan eiwitten en de deacetyleringsactiviteit van sirtuïne-enzymen, die cruciaal zijn voor het reguleren van de celgroei, energiemetabolisme, stressweerstand, ontsteking, circadiaans ritme en neuronale functie​.

 

Veroudering en NAD+

 

NAD+ niveaus nemen af met de leeftijd in meerdere weefsels, wat deels wordt toegeschreven aan verminderde synthese en verhoogd verbruik. Verminderde NAD+ niveaus zijn geassocieerd met een breed scala aan kenmerken van veroudering, variërend van rimpels tot metabole stoornissen en neurodegeneratieve ziekten. Het stimuleren van het NAD+ metabolisme kan helpen om de menselijke gezondheid en mogelijk de levensduur te verlengen​​.

 

NMN in Diermodellen

 

Het stimuleren van het NAD+ metabolisme met NMN in diermodellen verlengt de gezondheid en verlicht ziekten die gepaard gaan met vroegtijdige veroudering. Langdurige orale toediening van NMN onderdrukt gewichtstoename geassocieerd met leeftijd, verbetert het energiemetabolisme, verbetert de insulinegevoeligheid en voorkomt leeftijdsgebonden veranderingen in genexpressie. Behandeling met NMN kan ook neuronen beschermen tegen pathologische geaggregeerde eiwitten en de geheugenfunctie verbeteren in diermodellen van Alzheimer’s ziekte​​. Wij staan niet achter dier experimenten dit is alleen voor jullie om je te voorzien van informatie!

 

Veiligheid  bij Mensen?

 

De veiligheid van NMN bij mensen is in klinische studies bevestigd. Bij een studie onder tien gezonde Japanse mannen bleek een eenmalige orale toediening van NMN (tussen 100 en 500 mg) veilig en effectief te worden gemetaboliseerd zonder significante bijwerkingen. Alle doseringen werden goed verdragen; er werden geen veranderingen waargenomen

na NMN-inname, behalve voor verhogingen van serum bilirubine niveaus en verminderingen van serum creatinine, chloride en bloedglucoseniveaus. Deze veranderingen waren allemaal binnen de normale waarden, wat leidde tot de conclusie dat het toedienen van maximaal 500 mg NMN veilig is en een haalbare strategie voor het verlichten van veroudering gerelateerde aandoeningen bij mensen​​.

 

Wordt U de Volgende Peter Pan?

 

Wilt u jong blijven zoals Peter Pan, de jongen die nooit opgroeide? Hoewel we geen magische feeënpoeder hebben, is NMN wellicht het dichtste dat we hebben bij een “Fontein van de Jeugd”. Maar vergeet niet: NMN is geen wondermiddel. Het is een supplement dat bedoeld is om een gezonde levensstijl te ondersteunen, en geen vervanging voor goede voeding en lichaamsbeweging.

 

buy cannabis seeds birmingham, b2b, verkooppunt, affiliate marketingKies 420 Dutch Highlife voor de Beste NMN

 

Bij 420 Dutch Highlife zijn we ook trots op het leveren van de beste kwaliteit voor de voordelen NMN Premium. We zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste onderzoeken en zorgen ervoor dat ons NMN-supplement voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 

Hoe neem je NMN, En hoeveel te nemen voor een correct NAD+ niveau?

 

Verschillende klinische studies hebben ook NMN-suppletie onderzocht en hebben een reeks doses gebruikt. In een studie van zes maanden met 65 vrouwen tussen 55-80 jaar, werd dagelijks 250 mg NMN gebruikt​. In een ander onderzoek werd een enkele orale dosis NMN tussen 100 en 500 mg veilig geacht voor gezonde volwassenen​2​. Het is belangrijk om op te merken dat de optimale dosis kan variëren afhankelijk van de individuele gezondheidsomstandigheden en doelen, en het wordt altijd aanbevolen om advies in te winnen bij een zorgverlener voor gepersonaliseerd advies. Ik zelf neem 2 capsules van 500 Mg per dag, En ik ben 34 jaar op het moment nooit ziek en altijd vol energie!

 

Waarom het slim is om te nemen?

 

NMN is een voorloper van NAD+, een essentiële co-enzym dat betrokken is bij talrijke cellulaire processen, waaronder energiemetabolisme, DNA-reparatie en celgroei. NAD+ niveaus neigen te dalen naarmate we ouder worden, en dit is in verband gebracht met tekenen van veroudering en leeftijdsgebonden gezondheidsproblemen. Suppletie met voordelen NMN kan helpen de NAD+ niveaus te verhogen, wat een breed scala aan potentiële gezondheidsvoordelen kan bieden, zoals verbetering van de insulinegevoeligheid, huidverjonging, bescherming van neuronen, en bijdragen aan het herstel na cardiale gebeurtenissen​.

 

Wat doet NMN voor het menselijk lichaam?

 

NMN draagt ook bij aan de productie van NAD+ in het lichaam, wat essentieel is voor talrijke biologische processen. Dit omvat het beïnvloeden van het energiemetabolisme, het ondersteunen van DNA-reparatie, het bevorderen van de gezondheid van de cel, en het mogelijk vertragen van het verouderingsproces. Het verhogen van NAD+ niveaus door NMN-suppletie kan helpen de gezondheid en het functioneren van verschillende weefsels en systemen in het lichaam te ondersteunen.

 

Word een Affiliate en Verdien Geld

 

Bovendien biedt 420 Dutch Highlife een aantrekkelijk affiliate programma waar u kunt verdienen aan elke verkoop die u genereert. Meld u aan als affiliate en verdien 20% op elke verkoop. Dit is een geweldige manier om geld te verdienen terwijl u anderen helpt een langer en gezonder leven te leiden. Terwijl je van uit huis terwijl je voor de kinderen zorgt. Je mensen kunt helpen. En dan ook nog eens wat extra kunt verdienen in deze zware tijden! Kan je niet wachten en wil je gelijk starten met verdienen? Klik hier

Voor de mensen die het liever lezen in het engels? 420 Dutch Highlife 20% Commision

 

Conclusie

Hoewel de eerste resultaten van onderzoek naar NMN bemoedigend zijn. Is er ook nog meer onderzoek nodig om de effectiviteit ervan bij mensen volledig te begrijpen. Het is essentieel om te vermelden dat supplementen niet als vervanging van een gevarieerd. Evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl moeten worden gezien, maar als een aanvulling daarop. Raadpleeg altijd een arts of een gekwalificeerde zorgverlener voordat u begint met het nemen van een nieuw supplement. Vooral als u andere medicijnen gebruikt of bestaande gezondheidsproblemen heeft. Een gezond dieet mag je nooit vergeten een supplement is niet de basis het zijn de krenten in de pap in je leven! #Alkaline

Naast dit elite product, hebben we nog een pareltje in huis: Shilajit 25 gram, Shilajit Het Supplement Van 2023 / 2024

Wist je dat we speciaal voor jullie een informatie video kanaal hebben? Check: 420 Dutch Highlife Info Video’s 

Leave a Reply