fbpx Skip to main content

Online Shilajit Kopen 2024? 100% Vegan!

 

Shilajit: Oorsprong en Eigenschappen

Mumijo / Shilajit is een natuurlijke harsachtige substantie. Het wordt gevonden in de rotsen van bergketens zoals de Himalaya. Deze unieke stof vormt zich door de langzame ontbinding van plantaardig materiaal over eeuwen heen. Shilajit staat bekend om zijn rijke inhoud aan mineralen en organische verbindingen.

 

Shilajit Combi Foto, shilajit, shilajit eindhovenShilajit’s Traditionele Rol en Moderne Toepassingen

In traditionele Ayurvedische geneeskunde is Shilajit al eeuwenlang een sleutelelement. Het wordt gebruikt voor het verhogen van vitaliteit en als algemeen tonicum. In de moderne tijd wordt Shilajit gewaardeerd voor zijn talrijke gezondheidsvoordelen, waaronder het verbeteren van energieniveaus, het ondersteunen van de hersenfunctie en het bevorderen van celverjonging.

 

Shilajit: Een Natuurlijke Bron van Mineralen en Fulvinezuur

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van Shilajit is zijn hoge gehalte aan fulvinezuur en een scala aan essentiële mineralen. Deze combinatie maakt het een krachtig supplement voor het ondersteunen van de algehele gezondheid en welzijn. Het gebruik van Shilajit kan bijdragen aan een betere balans en vitaliteit in het lichaam.

 Er zijn ten eerste verschillende voordelen:

 

 1. Gemak: Online shilajit kopen is erg handig omdat je het kunt bestellen vanuit het comfort van je eigen huis, zonder de deur uit te hoeven gaan. Dit is vooral handig als je geen winkels in de buurt hebt die shilajit / mumijo verkopen of als je een drukke levensstijl hebt en niet veel tijd hebt om te gaan winkelen.
 2. Groter aanbod: Online winkels bieden vaak een groter assortiment shilajit-producten aan dan fysieke winkels. Dit betekent dat je meer keuze hebt en mogelijk meer kans hebt om de specifieke shilajit-formule te vinden die het beste bij jouw behoeften past.
 3. Vergelijking van prijzen: Online winkels maken het dus ook gemakkelijk om de prijzen van verschillende shilajit-producten te vergelijken en zo de beste deal te vinden. Dit kan je helpen geld te besparen en ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit shilajit voor je geld krijgt.
 4. Reviews en ratings: Online winkels hebben vaak beoordelingen en recensies van andere klanten, waardoor je dus een beter idee kunt krijgen van de kwaliteit en effectiviteit van verschillende shilajit / mumijo  – producten voordat je ze koopt.
 5. Levering aan huis: Online shilajit kopen betekent dat het product rechtstreeks naar je huis wordt geleverd. Dit is handig omdat je het niet zelf hoeft op te halen en niet hoeft te wachten in de rij bij de kassa. Bovendien bieden veel online winkels gratis verzending aan als je een bepaalde hoeveelheid bestelt.

Kortom, het online kopen van shilajit kan dus ook handig, kosteneffectief en tijdbesparend zijn. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je het product koopt van een gerenommeerde en betrouwbare online winkel om de beste kwaliteit en resultaten te garanderen. Online shilajit kopen?

Wat zijn de voordelen van shilajit / Mumijo gebruiken?

 1. Shilajit Nederland 2Ontstekingsremmend: Shilajit bevat stoffen die ontstekingsremmende eigenschappen hebben, waardoor het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam.
 2. Verbetert de immuun functie: Shilajit kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem door het verhogen van de productie van witte bloedcellen en het stimuleren van de activiteit van het immuunsysteem.
 3. Verhoogt de energie: Shilajit / Mumijo kan helpen bij het verhogen van de energie en het uithoudingsvermogen van het lichaam door de zuurstoftoevoer naar de cellen te verbeteren.
 4. Verbetert de cognitieve functie: Shilajit kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve functie, waaronder geheugen, focus en concentratie.
 5. Verbetert de stemming: Shilajit / Mumijo kan helpen bij het verminderen van stress en angst en kan bijdragen aan een verbeterde stemming en gevoel van welzijn.
 6. Verbetert de spijsvertering: Shilajit kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het verminderen van maag- en darmproblemen.
 7. Verbetert de gezondheid van het hart: Shilajit kan helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte en het verbeteren van de gezondheid van het hart.

Ondanks het is ook belangrijk om op te merken dat de voordelen van shilajit niet wetenschappelijk zijn bewezen en dat meer onderzoek nodig is om de effecten op de gezondheid te bevestigen tot slot. Onze Shilajit is puur natuur, Wil je graag Shilajit proberen? Klik hier

 

420 Dutch Highlife Shilajit bevat 50% Fulvinezuur:

Wat zijn de 84 mineralen in goede kwaliteit Shilajit?

Er wordt vaak gezegd dat bijvoorbeeld goede kwaliteit shilajit tot 84 mineralen en sporenelementen kan bevatten. De exacte samenstelling van mineralen en sporenelementen in shilajit kan echter variëren afhankelijk van de locatie waar het wordt gewonnen en de productiemethode.

Over het algemeen kan shilajit dus ook de volgende mineralen en sporenelementen bevatten:

 1. IJzer
 2. Koper
 3. Zink
 4. Mangaan
 5. Nikkel
 6. Chroom
 7. Molybdeen
 8. Selenium
 9. Strontium
 10. Barium
 11. Silicium
 12. Aluminium
 13. Magnesium
 14. Calcium
 15. Kalium
 16. Natrium
 17. Fosfor
 18. Zwaveldioxide
 19. Kiezelzuur
 20. Boron
 21. Cobalt
 22. Lithium
 23. Rubidium
 24. Tin
 25. Vanadium
 26. Germanium
 27. Palladium
 28. Platina
 29. Goud
 30. Zilver
 31. Iodine
 32. Ruthenium
 33. Rhodium
 34. Osmium
 35. Tantalum
 36. Beryllium
 37. Bismut
 38. Cerium
 39. Cesium
 40. Gadolinium
 41. Hafnium
 42. Indium
 43. Lanthanum
 44. Neodymium
 45. Praseodymium
 46. Samarium
 47. Terbium
 48. Thallium
 49. Thorium
 50. Yttrium
 51. Zirconium
 52. Fulvinezuur
 53. Humuszuren
 54. Dibenzo-alpha-pyrones
 55. Phenolische zuren
 56. Eiwitten
 57. Lipiden
 58. Koolhydraten
 59. Melanine
 60. Aminozuren
 61. Flavonoïden
 62. Plantensterolen
 63. Vitaminen
 64. Enzymen
 65. Co-enzymen
 66. Fosfolipiden
 67. Nucleotiden
 68. Triterpenen
 69. Polyfenolen
 70. Aromatische koolwaterstoffen
 71. Geconjugeerde verbindingen
 72. Carotenoïden
 73. Alkaloïden
 74. Saponinen
 75. Glycosiden
 76. Terpenoïden
 77. Stikstofhoudende verbindingen
 78. Fytohormonen
 79. Fytosterolen
 80. Mineralocorticoïden
 81. Glucocorticoïden
 82. Androgenen
 83. Oestrogenen
 84. Progestogenen

Het is dus ook belangrijk om op te merken dat de exacte samenstelling van mineralen en andere stoffen in shilajit kan variëren afhankelijk van de locatie waar het wordt gewonnen en de productiemethode. Bovendien is er ook meer onderzoek nodig om de specifieke voordelen van elk van deze stoffen te begrijpen en te bepalen hoe ze kunnen bijdragen aan de gezondheidsvoordelen van shilajit. Online shilajit kopen?

 

Wat zijn de nadelen bij te veel Shilajit gebruiken?

Hoewel Shilajit over het algemeen als veilig wordt beschouwd. Zijn er enkele mogelijke nadelen bij het gebruik van te veel Shilajit. Hieronder ten slot staan enkele mogelijke nadelen:Buy shilajit online

 1. Overdosering: Overmatige inname van Shilajit kan ook leiden tot symptomen zoals misselijkheid, braken, diarree en duizeligheid.
 2. Toxische stoffen: Omdat Shilajit wordt gewonnen uit rotsachtige materialen, kunnen er potentieel toxische stoffen in zitten. Zoals zware metalen, pesticiden en andere vervuilende stoffen. Dit is met name een risico bij het gebruik van lage kwaliteit of onzuivere Shilajit supplementen.
 3. Interacties met medicijnen: Shilajit kan interageren met sommige medicijnen, waaronder bloedverdunners, bloeddrukmedicatie en medicijnen voor diabetes. Daarom is het belangrijk om met een zorgverlener te overleggen voordat je Shilajit gaat gebruiken als je al medicijnen gebruikt.
 4. Risico voor zwangere vrouwen: Er is beperkte informatie beschikbaar over de veiligheid van Shilajit voor zwangere vrouwen, dus het wordt over het algemeen niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap.
 5. Risico voor mensen ook met bepaalde aandoeningen: Mensen met bepaalde aandoeningen, zoals nierstenen of jicht, moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van Shilajit vanwege het hoge gehalte aan mineralen.

Het is dus ook belangrijk om te onthouden dat Shilajit / Mumijo een aanvulling is en dat je niet te veel moet innemen zonder toezicht van een zorgverlener. Het is ook belangrijk om hoogwaardige Shilajit supplementen te kiezen van een betrouwbare bron om het risico op toxische stoffen te minimaliseren. Online shilajit kopen?

Hebben we je interesse gewekt in 2024 voor Shilajit?

Wil je graag verder lezen over cannabis check dan: 420 Dutch Highlife Blog420 Dutch Highlife Webshop

Wanneer je graag met andere cannabis gebruikers in contact komt: 420 Dutch Highlife  a Cannabis Community420 Dutch Highlife Tik Tok

Wil je graag met ons in contact komen stuur ons gerust een mail: Info@420dutchhighlife.com