fbpx Skip to main content

3 simpele tips van 420 Dutch Highlife voor meer cannabis in 2024!

Iedereen wilt oma’s geheimpje weten om te leren oogsten als een pro met een dikke opbrengst. Een goede raad waardoor je hobby in een klap meer gaat oogsten. En meer product oplevert waar je verbaasd van zult zijn!

In de realiteit bestaat dit niet wat wel bestaat zijn de basis regels omtrent wiet kweken. Kennis waardoor je het maximale uit je ruimte kunt gaan halen.

Er zijn een aantal verschillende kweek technieken die allemaal zijn voor en nadelen hebben en allemaal maar een doel hebben en dat is de opbrengst verhogen. Technieken waardoor je een plant efficiënter met het licht om laat gaan door middel van scroggen of toppen. Maar de essentie van het onderhouden van je planten draait niet om toppen of scroggen zie je een boer zijn 50 hectare mais al toppen voor meer gewicht?

Het draait allemaal om de basis regels die je moet weten om het maximale uit je plant te kunnen halen.

Licht is je gewicht!!Post Plant Excess Deficiency Zinc 420 Post Plant Excessdefficiency Zinc 420 Spanish

Licht is een zeer belangrijk onder deel die bepaalt hoeveel je gaat oogsten, Samen in combinatie met de genetica bepaalt dit de potentie van je oogst! Wietplanten en licht is net zo belangrijk als in de tuinbouw. Waar de tuinders tomaten kweken. Hoe meer licht de tomaten krijgen hoe meer gewicht de tomaten zullen bevatten. Licht is de enigste factor die de kwaliteit en opbrengst van je oogst per direct verhoogd.

Voor licht geld de regel hoe meer je geeft hoe beter je plant het doet en hoe beter het is. Dit kun je van mest stoffen niet zeggen paar ml te veel en je wortels zijn verbrand. Of wanneer je teveel water toedient en je wortels verstikken. Zo zie je maar dat niet altijd meer beter is en dit alleen geld voor het licht! Zolang je zorgt dat de tempratuur in orde is kan je zoveel licht toedienen als je wilt. Let op licht is een hitte bron en het mag absoluut niet te warm worden in je ruimten dit belemmerd je opbrengst.

Een wietplant kan maximaal 100.000 lux per meter hebben, Met een lux meter kan je in elke plek meten waar je zwakke plekken zitten van je ruimte en deze kun je dan eventueel bij verlichten wanneer dit nodig is.

Wij maken gebruik van wietplanten om voor iedereen een top kwaliteit olie te maken. We hebben speciaal voor jullie meerdere soorten zoals: CBD olie, CBC olie, CBG olie of CBN olie

Geduld zal je belonen met een mooie opbrengst in 2024

Veel van de kwekers worden al helemaal zenuwachtig wanneer ze de zaadjes in de grond gestopt hebben. Het liefste zouden ze de volgende dag wakker worden en oogsten. Helaas is dit niet mogelijk en zouden we eventjes geduld moeten hebben om te kunnen oogsten. Wanneer het zaadje in de grond zit willen mensen het liefst eventjes kijken en met der vingers dit zaadje opgraven. NIET DOEN lekker met rust laten en je beurt afwachten tot de trichomen zeggen dat je plant rijp is om te oogsten. De volgende fase waar kwekers zenuwachtig van worden is wanneer je kan zien of het een mannetje of vrouwtje is ondanks ze vaak gefeminiseerd zaad gebruiken. Wees geduldig je zult het verschil duidelijk genoeg gaan zien en dan kan je dit uit je gewas halen om problemen te voorkomen.

Wanneer de oogst klaar is, maakt een laboratorium speciaal mix voor ons met de beste kwaliteit wietolie zoals: Canna Blend 1 , Canna Blend 2 of Canna Blend 3 maar we hebben ook nog in ons assortiment de Canna Blend 4 en als laatste maar zeker niet de minste Canna Blend 5

Basis voeding van de bekende merken

Er bestaan geen tover middeltjes voor een zwaardere opbrengst. Een wietplant neemt bepaalde stoffen op en that’s it! Een auto lust graag een slokje brandstof die rijdt morgen niet in eens op een bakkie edibles. Dit is bij een plant natuurlijk het zelfde.

Zwafel, sulfurDe bestaande merken zijn allemaal goed, Ze hebben allemaal alleen net een andere eigenschap. Sommige zijn voor de smaak. De ander is biologisch of weer een ander is lekker chemisch en puur voor het gewicht. ondanks deze verschillen zijn het toch de zelfde mineralen en spoorelementen die de plant opneemt.

Veel kwekers willen graag van alles voorschotelen aan hun wietplanten in de hoop dat ze alles opeten en dan lekker dik worden net als de mens! Dit is je grootste fout overvoeding werkt juist tegen. Geef je plant wat ze nodig heeft keep it simple. Tuurlijk zijn der supplementen waar planten het beter van gaan doen. Denk hier eens aan een bloeibooster is een booster waar een plant net wat meer fosfor en kalium van krijgt in de bloei periode wanneer een plant dit nodig heeft.

Verwacht geen onrealistische dingen van zulke middelen zolang je plant nog niet aan haar max zit qua licht. Kun je je geld beter aan meer licht besteden als je een betere opbrengst wil hebben. Dan je geld spenderen aan dure voeding middelen van allerlei merken die uiteindelijk resulteren in te veel voeding voor je wietplant.

Keep it simple voor een zwaardere opbrengst

Keep it simple, Hou het makkelijk voor je zelf en geef een plant alleen wat ze nodig hebben, Het oude bekende meten is weten is bij wietkweken niet weg te denken voor goed resultaat. Denk aan je ph / ec, Dag tempratuur / Nacht tempratuur, Lucht vochtigheid, Tempratuur van je water, Hoe hoog zijn je ppm’s Co2?

Basis regels meer wiet oogsten in 2024?

er zijn verschillende basisregels die kunnen helpen om meer wiet te oogsten. Hieronder staan enkele belangrijke regels:

Kies de juiste genetica: Het kiezen van de juiste wietsoort kan een groot verschil maken bij het oogsten van meer wiet. Sommige soorten hebben van nature hogere opbrengsten dan andere.

Zorg voor de juiste omgeving: De omgeving waarin de wietplanten groeien. Is van groot belang voor de opbrengst. Het is belangrijk om de juiste temperatuur, luchtvochtigheid, licht en ventilatie te bieden voor de planten.

Gebruik de juiste voedingsstoffen: Wietplanten hebben specifieke voedingsstoffen nodig om goed te kunnen groeien en bloeien. Het is belangrijk om de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden te geven voor maximale opbrengst.

Houd de planten gezond: Gezonde planten hebben de grootste kans op hoge opbrengsten. Het is belangrijk om de planten vrij te houden van plagen en ziekten en om problemen zo snel mogelijk aan te pakken als ze zich voordoen.

Beheers de groei: Het beheersen van de groei van de planten kan ook helpen om meer wiet te oogsten. Dit kan worden bereikt door snoeien. trainingstechnieken zoals LST of scrogging, en het verminderen van de vegetatieve groeifase.

Oogst op het juiste moment: Het oogsten van wiet op het juiste moment kan het verschil maken tussen een gemiddelde opbrengst en een hoge opbrengst. Het is belangrijk om de juiste oogsttijd te bepalen op basis van de trichoomrijpheid en andere factoren.

Door deze basisregels te volgen, kunt u de kans vergroten dat u meer wiet oogst bij het kweken van uw planten. Het is echter belangrijk om op te merken dat verschillende factoren. Zoals klimaat, bodem en andere omgevingsfactoren. Zullen ook een rol kunnen spelen in de opbrengst.

Wil je meer weten over een van deze cannabis opbrengst onderwerpen?Fosfor

Neem dan gerust een kijkje door middel van hier op de link te klikken 420 Dutch Highlife Blogs

Wil je graag eens met mede collega wietkwekers gezellig een praatje maken?

Kijken hoe hun kweken?

Vragen stellen over de dingen die fout gaan?

420 Dutch Highlife heeft hier voor een community opgebouwd met duizenden gezellig mensen. Die net als jij en ik gek zijn op wiet en hier elkaar in helpen om met ze alle tot een mooie oogst te komen: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community