fbpx Skip to main content
Uncategorized

Shilajit 100% Puur | Himalaya | Waarom Is Het een Super Food?

By May 21, 2024No Comments

Ontdek Shilajit bij 420 Dutch Highlife

Welkom bij 420 Dutch Highlife, jouw nummer één bestemming voor hoogwaardige natuurproducten. Vandaag nemen we je mee in de wereld van Shilajit ook bekend als Mumijo, een eeuwenoud wondermiddel dat steeds meer erkenning krijgt. Bij 420 Dutch Highlife zijn we gecertificeerd om Shilajit van de hoogste kwaliteit te verkopen, zodat jij kunt profiteren van de vele voordelen die dit unieke supplement te bieden heeft.

Wat is Shilajit?shilajit, shilagite

Shilajit is een kleverige, teerachtige substantie die voornamelijk voorkomt in de Himalaya-gebergten. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Mumijo ontstaat uit de langzame ontbinding van plantmateriaal over duizenden jaren, en het bevat meer dan 85 mineralen in hun ionische vorm, evenals triterpeenzuren, humuszuren en fulvinezuur.

Zou je graag een bakje willen proberen? Klik dan op: 25 gram – 50% fulvinezuur Of 25 gram 82% fulvinezuur

Waar komt Shilajit vandaan?

Shilajit wordt voornamelijk geoogst in de rotsachtige gebieden van de Himalaya, maar het komt ook voor in andere bergachtige regio’s zoals de Altaj-gebergten, Kaukasus en de bergen van Tibet. De beste kwaliteit Mumijo komt echter uit de Himalaya, waar de specifieke klimatologische en geologische omstandigheden bijdragen aan de vorming van dit unieke mineraalrijk extract.

Wat zijn de voordelen van Shilajit?

Shilajit biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen, waaronder:

Verbeterde Energie en Uithoudingsvermogen: Shilajit kan helpen de energieniveaus te verhogen en het uithoudingsvermogen te verbeteren, waardoor je je langer energiek voelt.
Ondersteuning van de Hersenfunctie: Onderzoek suggereert dat Mumijo kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve functie en bescherming biedt tegen hersenstoornissen zoals Alzheimer.
Antioxidanteigenschappen: De hoge concentratie aan fulvinezuur in Shilajit helpt vrije radicalen te neutraliseren, waardoor het lichaam beter bestand is tegen oxidatieve stress.
Ontstekingsremmend: Mumijo heeft natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen, die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn.
Versterking van het Immuunsysteem: Door zijn rijke samenstelling van mineralen en zuren kan Shilajit helpen het immuunsysteem te versterken.

Zou je graag een voordeel bakje willen proberen? Klik dan op: 40 gram – 50% fulvinezuur Of 40 gram 82% fulvinezuur

Hoeveel per dag?

De aanbevolen dagelijkse dosering van Shilajit kan variëren, maar een gebruikelijke dosering ligt tussen de 300 en 500 milligram per dag. Het is belangrijk om te beginnen met een lagere dosering om te zien hoe je lichaam reageert en dit geleidelijk op te bouwen. Raadpleeg altijd een arts of gezondheidsdeskundige voordat je begint met het innemen van Shilajit, vooral als je al andere medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt.

Wie graag gebruik maakt van een leuke aanbieding klik dan op: Lente Deal, Zomer Deal of Winter Deal

Pure shilajitWat is fulvinezuur en wat is het verschil tussen de 50% en de 82%?

Fulvinezuur is een belangrijk bestanddeel van Mumijo en speelt een cruciale rol in het transport van voedingsstoffen naar de cellen. Het helpt bij het oplossen en transporteren van mineralen en andere voedingsstoffen door het lichaam, wat bijdraagt aan een betere absorptie en gebruik van deze essentiële elementen.

Bij 420 Dutch Highlife bieden we Shilajit aan met verschillende concentraties van fulvinezuur, namelijk 50% en 82%. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is de concentratie van actieve bestanddelen:

50% – Fulvinezuur – Shilajit: Bevat een gematigde concentratie fulvinezuur en is ideaal voor mensen die nieuw zijn met het gebruik van Shilajit of die een mildere dosis willen proberen.
82% – Fulvinezuur – Shilajit: Bevat een hogere concentratie fulvinezuur en is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een krachtigere werking en meer geconcentreerde gezondheidsvoordelen.

Voor de mensen die liever gebruik maken van capsules? Klik dan op: Capsules – 500 Mg – 60 Stuks

Heeft Shilajit bijwerkingen?

Shilajit is over het algemeen veilig voor de meeste mensen wanneer het correct wordt gebruikt, maar zoals bij elk supplement kunnen er bijwerkingen optreden. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere:

Allergische reacties: Sommige mensen kunnen allergisch reageren op Mumijo. Symptomen kunnen zijn: huiduitslag, jeuk, en ademhalingsproblemen.
Verlaging van de bloeddruk: Shilajit kan de bloeddruk verlagen, wat problematisch kan zijn voor mensen die al lage bloeddruk hebben.
Verergering van bepaalde aandoeningen: Mensen met aandoeningen zoals jicht of hemochromatose (overmatige ijzeropslag) moeten voorzichtig zijn met het gebruik van Mumijo.

Raadpleeg altijd een arts voordat je begint met het gebruik van Mumijo om ervoor te zorgen dat het veilig is voor jouw specifieke situatie.

Tot slot: Neem eerst een kijkje naar je dagelijkse levensstijlShilajit, fulvinezuur

Voordat je begint met het gebruik van Mumijo of enig ander supplement, is het belangrijk om je levensstijl onder de loep te nemen. Gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap en stressmanagement zijn fundamenteel voor een goede gezondheid. Shilajit kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl, maar het is geen vervanging voor gezonde gewoonten.

Bij 420 Dutch Highlife staan we voor kwaliteit en transparantie. Onze Shilajit-producten worden zorgvuldig getest en zijn gecertificeerd om ervoor te zorgen dat je alleen het beste krijgt. Ontdek vandaag nog de voordelen van Mumijo en neem een stap naar een gezonder leven.

Bij 420 Dutch Highlife ben je verzekerd van de beste kwaliteit Mumijo, rechtstreeks uit de Himalaya. Bezoek onze webshop en ontdek zelf de kracht van Shilajit!

Zou je graag contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail: Info@420dutchhighlife.com

Bronnen over Shilajit

Journal of Ethnopharmacology – “Shilajit: A panacea for high-altitude problems”
International Journal of Alzheimer’s Disease – “Potential Role of Shilajit in Alzheimer’s Disease”
Shilajit: A Natural Phytocomplex with Potential Procognitive Activity

Leave a Reply