fbpx Skip to main content
Edibles

Shilajit | Mumijo | Himalaya | Resin | Powerful Health Supplement |

By May 5, 2024May 12th, 2024No Comments

Shilajit: Een krachtig gezondheidssupplement

Mumijo – Shilajit, een krachtig gezondheidssupplement van 420 Dutch Highlife: het wondermiddel uit de bergen, ook wel Mumijo, Bergdrop, Bergbloed of Bergzweet genoemd.

Onze Shilajit is een 100% natuurlijk supplement dat afkomstig is uit de ongerepte gebieden van de Himalaya. Het is een donkerbruine of zwarte, kleverige substantie die rijk is aan essentiële mineralen, vitamines en bioactieve stoffen. Mumijo speelt al eeuwenlang een belangrijke rol in de Ayurvedische geneeskunde en wordt beschouwd als een van de krachtigste natuurlijke middelen voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn.

Shilajit: Meer dan een wondermiddel

Shilajit is meer dan een mythisch wondermiddel. Wetenschappelijk onderzoek heeft tal van potentiële gezondheidsvoordelen aan het licht gebracht, waaronder:shilajit, shilagite

Verbeterde cognitieve functie: Mumijo kan geheugen, concentratie en leervermogen versterken.
Verhoogde energieniveaus: Shilajit bestrijdt vermoeidheid en verhoogt de algehele vitaliteit.
Versterkt immuunsysteem: Mumijo stimuleert het immuunsysteem en beschermt tegen infecties.
Ondersteunt spiergroei: Shilajit kan spiermassa en kracht verhogen.
Verbetert botgezondheid: Mumijo bevordert de botdichtheid en vermindert het risico op osteoporose.
Vertraagt verouderingsproces: Shilajit heeft antioxiderende eigenschappen die cellen beschermen tegen schade.
Verbetert seksuele gezondheid: Mumijo kan libido, erectie functie en vruchtbaarheid verhogen.

Wil je graag een bakje proberen? Klik dan op: Shilajit – 25 gram – 50% fulvinezuur Of Shilajit – 25 gram – 82% fulvinezuur

Waarom 420 Dutch Highlife Shilajit?

Wij bij 420 Dutch Highlife zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Onze Shilajit is:

100% puur en onbewerkt: We gebruiken alleen de beste kwaliteit Mumijo die op natuurlijke wijze is gewonnen uit de Himalaya.
Gecertificeerd: Ons product is gecertificeerd om de hoogste normen van zuiverheid en kwaliteit te garanderen.
Betaalbaar: We bieden onze Shilajit tegen een concurrerende prijs aan, zodat iedereen toegang heeft tot de voordelen van dit krachtige supplement.

Ontketen de kracht van Mumijo: Een natuurlijke bron van vitaliteit en welzijn

Wil je graag een voordeel bakje proberen? Klik dan op: Shilajit – 40 gram – 50% fulvinezuur Of Shilajit – 40 gram – 82% fulvinezuur

Shilajit: Het wondermiddel uit de Himalaya

Al eeuwenlang wordt Mumijo, een unieke harsachtige substantie afkomstig uit de diepten van het Himalayagebergte, vereerd om zijn krachtige gezondheid bevorderende eigenschappen. In de Ayurvedische geneeskunde staat Shilajit bekend als een Rasayana, een tonicum dat alle aspecten van het lichaam en de geest voedt en versterkt. Ontdek de verbluffende effecten van Mumijo en ervaar een ongekende boost in vitaliteit en welzijn.

Een schat aan natuurlijke kracht

Mumijo is meer dan een gewoon supplement. Het is een rijke bron van essentiële mineralen, vitamines en bioactieve stoffen, waaronder fulvinezuur, humuszuren en sporenelementen. Deze unieke samenstelling werkt synergetisch om het lichaam op verschillende niveaus te optimaliseren.

Shilajit: De ultieme booster voor sporters

Ontsluit ongekende kracht en prestaties met Mumijo, het natuurlijke wondermiddel uit de Himalaya.

Sporters zijn altijd op zoek naar manieren om hun grenzen te verleggen en hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Mumijo, een eeuwenoude remedie uit de Ayurvedische geneeskunde, kan de sleutel zijn tot het ontketenen van je ware potentieel.

Wie graag gebruik wil maken van onze deals? Klik dan op: Lente Deal, Zomer Deal of Winter Deal

Waarom Shilajit ideaal is voor sporters:

Verhoogt energieniveau en uithoudingsvermogen: Mumijo bestrijdt vermoeidheid en geeft je een langdurige energie boost, waardoor je langer en harder kunt trainen.
Verbetert spierherstel: Shilajit bevordert spierherstel na intense trainingen, waardoor je pijn en ontstekingen vermindert en sneller kunt herstellen.
Versterkt botten en gewrichten: Mumijo verhoogt de botdichtheid en vermindert het risico op blessures, waardoor je langer blessurevrij kunt blijven trainen.
Stimuleert testosteronproductie: Shilajit verhoogt het natuurlijke testosteronniveau, wat leidt tot meer spiermassa, kracht en libido.
Verbetert cognitieve functie: Mumijo verhoogt je concentratie, focus en mentale scherpte, waardoor je optimale prestaties kunt leveren tijdens trainingen en wedstrijden.

Naast deze voordelen biedt Mumijo nog tal van andere voordelen voor sporters:

Versterkt het immuunsysteem: Mumijo beschermt je tegen infecties en ziekten, zodat je je trainingen zonder onderbrekingen kunt voortzetten.
Verbetert de bloedcirculatie: Shilajit zorgt voor een optimale toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar je spieren, waardoor je langer kunt presteren.
Vermindert oxidatieve stress: Mumijo is een krachtige antioxidant die je cellen beschermt tegen schade door vrije radicalen, waardoor je sneller herstelt en je algehele gezondheid verbetert.

Wetenschappelijk bewezen effectiviteit:

Wetenschappelijk onderzoek heeft de vele voordelen van Mumijo voor sporters bevestigd. Studies tonen aan dat Shilajit:

  1. De fysieke prestaties verbetert met tot 30%
  2. De spierkracht met tot 20% verhoogt
  3. De spiermassa met tot 5% vergroot
  4. De hersteltijd na trainingen met tot 50% verkort

Gebruiksaanwijzing:

Shilajit is verkrijgbaar in resin of capsule vorm. De aanbevolen dosering is 300-500 mg per dag. Je kunt Shilajit innemen met water, melk of yoghurt. Het is het beste om Shilajit ‘s morgens op een lege maag in te nemen.

Zou je graag een zakje met capsules willen proberen? Klik dan op: Shilajit – capsules – 500 mg – 60 stuks

Shilajit: Halal, koosjer en vegan status

Halal:

Shilajit wordt algemeen beschouwd als halal door islamitische geleerden. Het is een natuurlijk mineraal dat geen dierlijke producten of bijproducten bevat. Er zijn geen religieuze teksten of fatwa’s die het gebruik van Mumijo verbieden voor moslims.

Kosjer:

De koosjere status van Mumijo is minder duidelijk. Sommige rabbijnen beschouwen het als koosjer, terwijl anderen het betwisten. De twijfel komt voort uit het feit dat shilajit soms kleine hoeveelheden sporen van onzuivere stoffen kan bevatten, zoals insecten of andere kleine dieren.

Er is geen definitieve consensus over de koosjere status van shilajit. Het is raadzaam om met een betrouwbare rabbijn te overleggen als u hierover vragen heeft.

Gebruik door gelovigen:Pure shilajit

Er zijn geen aanwijzingen dat het gebruik van Mumijo in strijd is met de leer van een bepaalde religie. Het is een natuurlijk mineraal dat geen religieuze symbolen of heilige betekenis heeft.

Gelovige mensen kunnen shilajit gebruiken zonder dat dit conflict oplevert met hun religieuze overtuigingen, zolang ze er zeker van zijn dat het product van hoge kwaliteit is en geen onzuivere stoffen bevat.

Vegan:

Mumijo is van nature veganistisch. Het is een mineraal dat niet afkomstig is van dierlijke bronnen en geen dierlijke ingrediënten bevat. Veganisten kunnen Mumijo zonder ethische bezwaren consumeren.

Wil je Shilajit proberen?

Ben je klaar om de voordelen van Mumijo te ervaren? Bestel vandaag nog je potje bij 420 Dutch Highlife! We bieden snelle verzending en een tevredenheidsgarantie.

Wist je dat je Shilajit ook kan verkrijgen via Mush and More? Klik op:  Shilajit – Mush and More 

Zou je graag met ons in contact komen? Stuur ons dan een e-mail: Info@420dutchhighlife.com

Leave a Reply