fbpx Skip to main content

Shilajit Powerful Health Supplement 2023

 

Mumijo – Shilajit a powerful health supplement van 420 Dutch Highlife: het wondermiddel uit de bergen, ook wel Mumijo, Berg drop, Berg bloed of Bergzweet genoemd.

Onze Shilajit is een natuurlijk supplement dat wordt gewonnen uit de bergen van de Himalaya. Het is een donkerbruine of zwarte, kleverige substantie die bestaat uit een combinatie van mineralen, vitamines en andere nutriënten. Shilajit is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde en wordt beschouwd als een van de meest krachtige natuurlijke middelen voor de verbetering van de gezondheid en het welzijn.

 

Shilajit: Het Krachtige GezondheidssupplementShilajit Montfoort, Shilajit Düsseldorf. Shilajit Lopik

Welkom bij “420 Dutch Highlife”, waar we niet alleen gepassioneerd zijn over de geneugten en ontspanning die cannabis biedt, maar ook over de verbazingwekkende voordelen van natuurlijke gezondheidssupplementen. Vandaag richten we ons op een bijzonder krachtig supplement: Shilajit. Wil je graag eens een potje proberen? Klik dan hier

 

Wat is Shilajit?

Shilajit is een unieke harsachtige substantie die van nature voorkomt in de rotsen van het Himalayagebergte. Het wordt gevormd door de langzame decompositie van plantenmateriaal en is rijk aan mineralen en fulvinezuur. Dit zwarte, kleverige materiaal is al eeuwenlang een onderdeel van traditionele geneeskunde zoals de Ayurveda.

 

Hoe word het gemaakt?

 

Toch is niet alle shilajit gelijk gemaakt. De meeste derivaten in het Westen worden verdund en of sterk verwerkt bij hoge temperaturen. Wat de effectiviteit van het eindproduct aanzienlijk vermindert en betekent dat u veel minder waar voor uw geld krijgt. Onze unieke Shilajit formule daarentegen is gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Die beschikbaar zijn en is batch voor batch ter plekke in getest. Door onze leveranciers waarmee we al jaren nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strikte normen voordat het in kleine batches naar Europa wordt geëxporteerd.

 

 

De Krachtige Werking van Shilajit

Shilajit staat bekend om zijn versterkende eigenschappen. Het werkt als een natuurlijk adaptogeen, wat betekent dat het helpt om het lichaam in balans te brengen en stress te verminderen. Het is ook effectief in het verhogen van het energieniveau, verbetert de mentale helderheid en ondersteunt het immuunsysteem.

 

De Effecten van Shilajit

Shilajit heeft een subtiele, maar diepgaande impact op zowel fysieke als mentale welzijn. Het verbetert de algehele vitaliteit en kan helpen bij het verlichten van vermoeidheid. Verder is het bekend dat het een positief effect heeft op het verouderingsproces door zijn antioxidanteigenschappen. Wie graag eens een voordeel verpakking wil proberen, klikt hier

 

Shilajit 1Herkomst: Uit de Diepten van het Himalayagebergte

Shilajit wordt met zorg verzameld uit de rotsachtige spleten van het Himalayagebergte. Deze unieke geografische oorsprong draagt bij aan de rijke minerale samenstelling en de hoge kwaliteit van het supplement.

 

Kwaliteit van Shilajit

De beste kwaliteit Shilajit is de zuivere, onbewerkte hars. Deze vorm behoudt alle natuurlijke voedingsstoffen en is vrij van verontreinigingen. Bij “420 Dutch Highlife” zorgen we ervoor dat onze Shilajit van de hoogste kwaliteit is en duurzaam wordt gewonnen.

 

Hoe Neem Je Shilajit

Shilajit kan op verschillende manieren worden geconsumeerd. De meest directe methode is het oplossen van een kleine hoeveelheid hars in warm water of melk. Het kan ook worden toegevoegd aan smoothies of andere dranken.

 

Dosering van Shilajit

De aanbevolen dosering van Shilajit varieert, maar beginnen met een kleine hoeveelheid (ter grootte van een rijstkorrel) is het beste. Afhankelijk van je reactie, kun je de dosis langzaam verhogen.

 

Shilajit voor Sporters

Sporters kunnen bijzonder baat hebben bij Shilajit vanwege zijn vermogen om het energieniveau te verhogen, spierherstel te ondersteunen en de algehele fysieke prestaties te verbeteren. Je testosteron niveau stijgt en daar komt het bekende libido ook bij om de hoek kijken

 

Libido

Een van de meest opmerkelijke voordelen van Shilajit is de positieve invloed op het libido. Het wordt al lang geassocieerd met het verhogen van de seksuele energie en het verbeteren van de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

Bij “420 Dutch Highlife” zijn we trots om dit wonderbaarlijke supplement aan te bieden en delen we graag onze kennis over de vele voordelen ervan. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke energie boost, je sportprestaties wilt verbeteren, of simpelweg je algehele welzijn wilt bevorderen, Shilajit kan een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine.

 

Voordelen voor de gezondheid

 

Ten eerste Verbetert de energie- en uithoudingsvermogen: Shilajit bevat mineralen zoals ijzer, magnesium en zink die de productie van rode bloedcellen bevorderen en daarmee de energie / uithoudingsvermogen verhogen.

Versterkt het immuunsysteem: Shilajit bevat ook antioxidanten en immuun versterkende stoffen die het immuunsysteem versterken en beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Verbetert de cognitieve functie: Shilajit bevat ook stoffen die de cognitieve functie verbeteren, zoals antioxiderende polyfenolen en fenolische zuren die de hersenen beschermen tegen oxidatieve stress en de cognitieve functie verbeteren. #Shilajit powerful health supplement

 

Verbeterde bloedcirculatie?

 

Verbetert de bloedcirculatie: Shilajit bevat ook stoffen die de bloedcirculatie verbeteren, zoals ijzer, zink en magnesium. Deze stoffen verbeteren de bloedcirculatie en helpen bij het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels en organen.

Verlicht pijn en ontstekingen: Shilajit bevat ook stoffen die pijn en ontstekingen verlichten, zoals fulvinezuur en dibenzo-α-pyrones. Deze stoffen werken ontstekingsremmend en verlichten pijn en ongemak.

 

Het woord shilajit vertaalt zich als “steenteer”. Enkele van de grootste voordelen van Shilajit zijn afgeleid van de atypisch hoge concentratie fulvinezuur die zorgt voor zijn rijkgekleurde uiterlijk. Fulvinezuur in shilajit wordt gevormd terwijl organisch plantaardig materiaal gedurende miljoenen jaren uiteenvalt om de houtskoolkleurige substantie te creëren die letterlijk uit de Himalaya sijpelt.  De mensen die graag Shilajit via een capsule willen proberen? Klikken hier

 

Wetenschappelijke studie Shilajit?Shilajit Combi Foto, shilajit, shilajit eindhoven

 

Wetenschappelijke studies hebben andere voordelen voor shilajit blootgelegd waarvan de hooglanders in de Himalaya al millennia genieten. Het bevat een krachtige

dibenzo-alfa pyronstoot die het energieniveau verhoogt door het activiteitsniveau en de efficiëntie van de mitochondriën van het lichaam te verhogen. Shilajit is ook gevonden om de werking van het immuunsysteem te stimuleren en zowel acute als chronische ontstekingen te verminderen. Dankzij de power van krachtige antioxidanten.

En in Rusland, waar Shilajit bekend staat als Mumijo. Gebruiken topsporters, astronauten en militaire eenheden al meer dan 40 jaar “steenteer” om hun cognitieve en fysieke prestaties te verbeteren. #Mumijo Powerful Health Supplement!

 

Is Shilajit Halal?

Ja, Shilajit wordt beschouwd als halal. Het is een natuurlijk voorkomend organisch materiaal dat geen dierlijke producten of alcohol bevat, waardoor het geschikt is voor consumptie volgens de islamitische voedingsrichtlijnen.

Zou je graag met ons in contact komen? Stuur ons dan een e-mail: Info@420dutchhighlife.com

 

Leave a Reply