Skip to main content

Shilajit Powerful Health Supplement 2023

Mumijo powerful health supplement van 420 Dutch Highlife: het wondermiddel uit de bergen, ook wel Mumijo, Berg drop, Berg bloed of Bergzweet genoemd.

Onze Shilajit is een natuurlijk supplement dat wordt gewonnen uit de bergen van de Himalaya. Het is een donkerbruine of zwarte, kleverige substantie die bestaat uit een combinatie van mineralen, vitamines en andere nutriënten. Shilajit is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de Ayurvedische geneeskunde en wordt beschouwd als een van de meest krachtige natuurlijke middelen voor de verbetering van de gezondheid en het welzijn.

Voordelen voor de gezondheid

Ten eerste Verbetert de energie- en uithoudingsvermogen: Shilajit bevat mineralen zoals ijzer, magnesium en zink die de productie van rode bloedcellen bevorderen en daarmee de energie / uithoudingsvermogen verhogen.

Versterkt het immuunsysteem: Shilajit bevat ook anti-oxidanten en immuunversterkende stoffen die het immuunsysteem versterken en beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Verbetert de cognitieve functie: Shilajit bevat ook stoffen die de cognitieve functie verbeteren, zoals antioxiderende polyfenolen en fenolische zuren die de hersenen beschermen tegen oxidatieve stress en de cognitieve functie verbeteren. #Shilajit powerful health supplement

Verbeterde bloedcirculatie?

 

Verbetert de bloedcirculatie: Shilajit bevat ook stoffen die de bloedcirculatie verbeteren, zoals ijzer, zink en magnesium. Deze stoffen verbeteren de bloedcirculatie en helpen bij het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels en organen.

Verlicht pijn en ontstekingen: Shilajit bevat ook stoffen die pijn en ontstekingen verlichten, zoals fulvic acid en dibenzo-α-pyrones. Deze stoffen werken ontstekingsremmend en verlichten pijn en ongemak.

Conclusie Shilajit powerful heath supplement?

Shilajit is een krachtig natuurlijk supplement met veel potentiële voordelen voor de gezondheid. Of je nu op zoek bent naar verbetering van je energie en uithoudingsvermogen, een sterker immuunsysteem, betere cognitieve functie. Verbeterde bloedcirculatie of verlichting van pijn en ontstekingen, shilajit is een uitstekende keuze. Als je besluit om shilajit te gebruiken, is het belangrijk om te zoeken naar een hoogwaardig product van een betrouwbare leverancier.

Phil White zei eens:

Bij HANAH doen we er alles aan om ons assortiment pure plantaardige producten klein te houden, zodat we producten van de hoogste kwaliteit kunnen blijven leveren die een tonicum zijn voor de stress van het moderne leven. Maar toen we Shilajit uit de Himalaya tegenkwamen en zagen hoe krachtig dit oude adaptogeen is. Wisten we dat we een manier moesten vinden om het aan onze line-up toe te voegen.

Het woord shilajit vertaalt zich als “steenteer”. Enkele van de grootste voordelen van Shilajit zijn afgeleid van de atypisch hoge concentratie fulvinezuur die zorgt voor zijn rijkgekleurde uiterlijk. Fulvinezuur in shilajit wordt gevormd terwijl organisch plantaardig materiaal gedurende miljoenen jaren uiteenvalt om de houtskoolkleurige substantie te creëren die letterlijk uit de Himalaya sijpelt. Watn vind Elon Musk van onze: Shilajit powerful health supplement

Elon Musk en Shilajit?

 

Dit klinkt op het eerste gezicht misschien niet zo aantrekkelijk. Maar shilajit is niet voor niets een gewaardeerd product in berggemeenschappen – het is een genezende en vitaliteit bevorderende tonic. En fulvinezuur is een groot deel van zijn potentie. Omdat het de andere mineralen transporteert die de cellulaire gezondheid net zo snel en direct verjongen als Elon Musk’s Hyperloop. Shilajit is zo effectief dat het in de bergdorpen van het Himalaya plateau bekend staat als de “vernietiger van zwakte”. body buffer de fysieke, cognitieve en emotionele stressoren van zowel hoge prestaties als het dagelijkse leven.

 

Wetenschappelijke studie Shilajit?

 

Wetenschappelijke studies hebben andere voordelen voor shilajit blootgelegd waarvan de hooglanders in de Himalaya al millennia genieten. Het bevat een krachtige

dibenzo-alfa pyronstoot die het energieniveau verhoogt door het activiteitsniveau en de efficiëntie van de mitochondriën van het lichaam te verhogen. Shilajit is ook gevonden om de werking van het immuunsysteem te stimuleren en zowel acute als chronische ontstekingen te verminderen. Dankzij de power van krachtige antioxidanten.

En in Rusland, waar shilajit bekend staat als mumijo. Gebruiken topsporters, astronauten en militaire eenheden al meer dan 40 jaar “steenteer” om hun cognitieve en fysieke prestaties te verbeteren. #Mumijo powerful health supplement

 

Hoe word Shilajit gemaakt?

 

Toch is niet alle shilajit gelijk gemaakt. De meeste derivaten in het Westen worden verdund en of sterk verwerkt bij hoge temperaturen. Wat de effectiviteit van het eindproduct aanzienlijk vermindert en betekent dat u veel minder waar voor uw geld krijgt. Onze unieke Shilajit formule daarentegen is gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Die beschikbaar zijn en is batch voor batch ter plekke in getest. Door onze leveranciers waarmee we al jaren nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat het voldoet aan strikte normen voordat het in kleine batches naar de Europa wordt geëxporteerd. opnieuw getest.

Wil je graag een kletsen met andere mensen die ook bergdrop nemen? Check gerust 420 Dutch Highlife Community

Waar kan ik Shilajit powerful heath supplement kopen?

Bij 420 Dutch Highlife verkopen wij de beste kwaliteit Shilajit. Onze 25 grams potjes bevatte wel 50% Fulvinezuur

In tegenstelling tot andere bedrijven voegen we geen enkele vorm van vulstoffen toe aan Shilajit, maar alleen het gezuiverde steenteer, samen met een perfect gekalibreerde hoeveelheid . Het resultaat?

Een uitgebalanceerde mix van wilde bloemen en planten. Wat door een natuurlijk proces er voor zorgt dat we mumijo te kunnen verkopen om de extra stress van de moderne levensstijl van vandaag te ondersteunen. U hoeft ons niet op ons woord te geloven.  Probeer onze Shilajit zelf en laat ons weten hoe het uw gezondheid en vitaliteit verbetert.

Wat denk je van onze: Shilajit powerful health supplement

Klik op: 420 Dutch Highlife Shilajit Kopen

 

E-mail: Info@420Dutchhighlife.com

Watsapp: +31611606218

 

#Shilajit powerful health supplement

 

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: