Skip to main content

420 Dutch Highlife –
Stoner Tools

Ontdek ons assortiment vol stoner tools!

  • Snelle verzendingen
  • Vakbekwaam cannabis accessoires verkoper
  • Klanten geven ons gemiddeld een 4.8/5 sterren

 

 

DIT ZIJN DE NOODZAKELIJK STONER TOOLS VOOR STONERS!

De aller eerste keer dat je een joint door je handen laat glijden en de overheerlijke zoete, verleidelijke smaken van een koning wietje proeft, lijkt de wereld in een klap veel logischer. Het duurde ook echter niet lang voordat je beseft dat een paar vloeitjes en wat top wiet slechts het puntje van de ijsberg zal zijn.

Wanneer je je lichaam en spirituele geest  ook echt naar een hoger level wilt tillen, heb je onze preciese selectie essentiële stoner tools nodig. Niet dat deze stoner assosaires alleen zorgen voor een prettige beleving ze zijn voor een fantastische verbetering van je leven in sommige gevallen. Ze zullen je rokers skills over het algemeen ook verbeteren met de jaren. Nog beter gezegd, veel van hen zijn slim bedacht en ook klein genoeg om in je zak of een kleine sjiek tasje te worden opgeborgen. Veel is gemaakt om mee te kunnen reizen.

Hoe zit dat nou eigenlijk met 420 Dutch Highlife?

Het huidige 420 Dutch Highlife kent haar oorsprong uit 2014. De initiatiefnemer Nicky Deijs begon zelf als medicinaal cannabis patiënt in verband met chronische pijn vanaf zijn 18e.

In 2014 kwam hennepolie op zijn pad en dat was de dag dat hij pijnloos door het leven ging. Na alle tevergeefs pogingen van fysiotherapeuten. Therapieën en andere therapeuten was CBD olie het laatste en beste redmiddel.

Dat was de dag dat zijn liefde voor cannabis langzaamaan begon te groeien. Destijds nog niet wetende dat niet alleen pijnklachten verholpen konden worden met cannabis. Maar dat er ook nog een serieus aantal andere ziektebeelden verholpen kunnen worden met CBD-olie.

In 2016 staken Nicky Deijs en Jessica van Alebeek hun koppen bij elkaar om te brainstormen. Over hoe zij zoveel mogelijk mensen konden bereiken met de juiste informatie over de krachten van cannabis.

Social media was het antwoord! Zo ontstond de #420Dutchhighlife community groep op facebook. ( Ffe op de link klikken, dan kom je er zo 😁👍)

Wil je graag wat meer informatie over cannabis? Check dan de 420 Dutch Highlife Blogs