Skip to main content

Waar kan ik Shilajit kopen?

De shilajit die u bij 420 Dutch Highlife kunt kopen, bevatten een zeer hoogwaardig mumijo (shilajit) extract. Onze Shilajit bevat 50% Fulvinezuur je kan het ook wel Asphaltum noemen of Black gold shilajit rosin, berg bloed, berg zweet er zijn vele namen beschikbaar omtrent Shilajit.

Waar kan Shilajit goed voor zijn?

De Top 5 mogelijke werking van Asphaltum:

Hersengezondheid – De Fulvine zuren zijn een erg belangrijke kunstmatige of beter een natuurlijke stof die in het lichaam sommige soorten celschade zouden kunnen helpen voorkomen of eventueel vertragen.
Chronische vermoeidheid – Asphaltum staat bekend om veel energie af te geven aan het menselijk lichaam
Libido en seksuele prestaties – Wie wil nou niet op hoog niveau presteren met zijn of haar partner
Vertraagt veroudering – Niet alleen peter pan vond het naar om ouder te worden, Wij mensen blijven ook graag jong!
Bloedarmoede door ijzertekort – mumijo is te concurent van sea moss en dus ook zeer rijk aan waardevolle stoffen.

Is Shilajit veilig?

Shilajit is een natuurlijk product en zou je als veilig kunnen beschouwen, maar het is je niet aan te raden om rauwe of onbewerkte Asphaltum te nuttigen. Rauwe shilajit is er een kans aanwezig om mogelijk vervuild zijn. Dit kan je heel gemakkelijk oplossen door voor een shilajit supplement te kiezen van 420 Dutch Highlife.

Kan Shilajit gezond?

Simpel gezegd bestaat het uit meer van 84 soorten mineralen en levert het de beste en meeste noodzakelijke essentiële mineralen die een menselijk lichaam nodig heeft.

Het wordt in allerlei verschillende soorten landen al duizenden jaren gebruikt als een anti aging en adaptogeen. En er wordt gezegd dat het te veel therapeutische eigenschappen bevat, waarvan een aantal geverifieerd door de moderne onderzoekers van vandaag de dag.

Ondanks vele wetenschappelijk onderzoeken en traditioneel gebruik van vader op zoon moeder op dochter, Toch blijft de exacte oorsprong van Shilajit nog steeds een raadsel.

Aangezien het zeer lang duurt om te kunnen rijpen en op een spontane manier wordt verzameld, Bestaan de huidige theorieën de beste gokken die de beste wetenschappers hebben kunnen maken.

Waar komt Shilajit vandaan?

Asphaltum is ook wel rotsen zweet genoemd en die uit lagen van rotsen in vele bergketens verspreid over de wereld, vooral het Himalaya gebergte van het Indiase subcontinent (Tibet, Afghanistan, Nepal). Dit is waar wij onze hoog aangeschreven black gold mumijo vol mineralen vandaan halen. Wij streven alleen naar de beste kwaliteit shilajit.

Hoeveel Shilajit per dag?

Hoeveel Shilajit moet ik gebruiken? Je kan met ongeveer 300 mg per dag beginnen, het tijdstip is niet zo heel erg belangrijk.

Wat doet Fulvinezuur met je lichaam?

Fulvinezuur ontgift het lichaam redelijk snel en zeer effectief en neutraliseert de verontreiniging in ons menselijke lichaam. De werking van Fulvinezuur verbetert ook de opname van voedingsstoffen, vooral met name van mineralen en aminozuren. Fulvinezuur ondersteunt het enzymprocessen in ons menselijk lichaam, waardoor de vertering en assimilatie van onze voeding verbeterd.

Andere gebruiken Shilajit om:

Hoewel er helaas geen wetenschappelijk onderzoek is uitgevoerd, Zouden Shilajit supplementen kunnen aangeprezen worden als een natuurlijk geneesmiddel voor maar liefst de volgende aandoeningen:

Chronische pijn
Suikerziekte
Spijsverteringsstoornissen
Eczeem
Bloedarmoede door ijzertekort
Artrose
Beschermen tegen osteoporose en het versterken van botten
Libido verhogen
Stress verminderen
Energie verhogen

Het zou je botten kunnen versterken en je kunnen beschermen tegen osteoporose. Sommige voorstanders van shilajit beweren ook dat het kan werken als een adaptogeen, een groep stoffen waarvan wordt aangenomen dat ze de weerstand van het lichaam tegen stress verbeteren, het libido verhogen en de energie verhogen.

Hoe gebruik je Shilajit?

Inname: Breek met een lepel een stuk Asphaltum af ter grootte van een tarwekorrel of ter grootte van een erwt en los het op in 200 ml vloeistof. Mumijo lost binnen enkele minuten volledig op. Roer en consumeer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (0,2 tot 0,6 g) te veel is nooit goed overschrijd de maximale shilajit dosering niet.

Hoe lang duurt het voor een shilajit werkt?

Binnen enkele uren. Op een biologisch level werken vitaminen eigenlijk heel snel, zegt de diëtist Carrie Ruxton tegen Netdoctor. Binnen een paar uur heeft je lichaam de stoffen uit een vitaminesupplement kunnen nemen, en beginnen dus aan bijvoorbeeld antioxidanten al te verwerken.

Gevaren van onzuivere shilajit:

De native-shilajit, oftewel Asphaltum in zijn natuurlijke vorm, is soms besmet door verschillende gevaarlijke verbindingen zoals:

Mycotoxine, Dit wordt geproduceerd door schimmels en schimmels kunnen ziektes veroorzaken dat weten we allemaal wel.
Zware metalen, Dit kan zich helaas ophopen in vitale organen helaas, waardoor er ernstige gezondheidsproblemen kunnen worden veroorzaakt op de lange termijn wat we dus niet willen.
Vrije radicalen, Kunnen helaas cellen beschadigen en zijn een onderliggende oorzaak van veel ziekten jammer genoeg.

Het is daarom dus heel belangrijk dat het gezuiverd wordt, voordat dat het mag worden geconsumeerd.

Wil je eens gezellig met andere mensen kletsen in onze community?

420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Of zou je shilajit willen kopen? Check dan : 420 Dutch Highlife Shilajit

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: