fbpx Skip to main content

420 DUTCH HIGHLIFE – WEBSHOP

Ontdek ons groeiende gezondheid assortiment van onze webshop.

  • Snelle verzendingen
  • Vakbekwaam Shilajit, Cannabis, Paddenstoelen en Natuur producten verkoper
  • Klanten geven ons gemiddeld een 4.8/5 sterren

ONTDEK ONZE CATEGORIEËN IN ONZE WEBWINKEL

Edibles

Shop Now

Himalaya Pure Shilajit En Capsule

Shop Now

Oils & Extracts

Shop Now

Health

Shop Now

420 Dutch Highlife, in zijn huidige vorm, vindt zijn oorsprong in 2014, dankzij de visionaire Nicky Deijs. Als jonge volwassene werd Nicky geconfronteerd met chronische pijn en ontdekte hij in datzelfde jaar de verlichting die hennepolie bood. Na talloze vergeefse pogingen met traditionele behandelingen vond hij eindelijk verlichting met Hennepolie, waardoor zijn fascinatie voor cannabis langzaam maar zeker begon te groeien.

Het besef dat cannabis niet alleen pijnklachten kon verlichten, maar ook een breed scala aan andere gezondheidsproblemen kon aanpakken, inspireerde Nicky en Jessica van Alebeek om in 2016 hun krachten te bundelen. Samen zochten ze naar meer manieren om een breed publiek te informeren over de vele voordelen van cannabis & gezondheid producten aan te bieden!

Het antwoord bleek te liggen in de kracht van sociale media samen met onze webshop. Zo ontstond de #420Dutchhighlife a Cannabis Community op Facebook, een platform gewijd aan het delen van nauwkeurige en waardevolle informatie over de genezende eigenschappen van cannabis. Met een klik op de link kunnen geïnteresseerden moeiteloos toegang krijgen tot deze gemeenschap. Wil je een kijkje nemen? Klik hier.

De missie van 420 Dutch Highlife is om een betrouwbare bron van kennis en ondersteuning te zijn voor diegenen die de helende krachten van cannabis en andere gezondheid producten willen verkennen en benutten.