fbpx Skip to main content
Shilajit Leipzig, Shilajit Berlin. Shilajit Bremen, Wat is shilajit

Pure Shilajit hars en capsules

Op zoek naar echte shilajit? Zoek niet verder! Wij bieden pure shilajithars en natuurlijke shilajit-capsules. Onze 100% natuurlijke shilajit is afkomstig uit het Himalayagebergte en zit boordevol potentiële gezondheidsvoordelen. 

We koesteren met trots het certificaat dat onze Shilajit producten bekrachtigt als vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en authenticiteitsstandaarden.

Wist u dat onze Shilajit gunstig kan zijn voor de bloeddruk, naast tal van andere voordelen? Shilagite biedt een breed scala aan voordelen, waaronder verbeterde energieniveaus, verhoogd uithoudingsvermogen, versneld herstel na training, verbeterd libido, ondersteuning van cognitieve functies en stimulatie van natuurlijke testosteronproductie
Klik hier om de voordelen van shilajit te lezen

Bekijk certificaat
Shilajit Capsules
Pure shilajit

Himalaya pure shilajit en capsule

Op zoek naar echte shilajit? Zoek niet verder! Wij bieden pure shilajithars en natuurlijke shilajit-capsules. Onze 100% natuurlijke shilajit is afkomstig uit het Himalayagebergte en zit boordevol potentiële gezondheidsvoordelen. Ook is onze Shilagit gunstig voor de bloeddruk.

Bekijk certificaat

Onze producten.

Hoe gebruik je Raw Shilajit-hars:

 

  • Maatregel: Een hoeveelheid ter grootte van een erwt is een typische startdosis voor uw echte, 100% pure shilajithars.
  • Oplossen: Meng het in warm water, melk of een andere drank. Je kunt het ook toevoegen aan yoghurt of smoothies om te genieten van de voordelen van natuurlijke shilajit.
  • Consumeer: ​​Neem het op een lege maag, bij voorkeur ‘s ochtends of voor het avond eten, om de potentiële gezondheidsvoordelen van pure shilajit te maximaliseren.

Hoe Shilajit-capsules te gebruiken:

 

  •  Dosering: Volg de instructies op het specifieke capsulemerk dat u koopt. Doses variëren doorgaans van 200 mg tot 500 mg per dag, zodat u zeker weet dat u de aanbevolen hoeveelheid pure shilajit binnenkrijgt.
  • Timing: Neem, net als bij hars, capsules op een lege maag voor optimale opname van de natuurlijke en echte shilajit-voordelen

Verified certificate