Skip to main content

Weed mama 2023

Kennen jullie The Stoner Mom, ook wel bekend als Kathryn weed mama 2022?

Ze is een dertiger, Draagt een yogabroek, En moeder van vier. Je kunt haar vinden in de buitenwijken van Colorado, meestal in een Target of op de basisschool, waar zij gewone moederdingen doet net als alle andere moeders. Dingen zoals het besturen van een minibus, zoenen met mensen, in chille kleding leven, koken, schoonmaken, Ze heeft goed presterende kinderen opgevoed en het huishouden doet ze voor haar gezin van zes.

#weed mama

Naast haar rol als moeder en echtgenote is zij ook een enthousiaste medicinale + recreatieve marihuana (en hennep) bezorger.

Ik heb deze pagina gemaakt om het stigma dat gepaard gaat met cannabisgebruik en moeders #Weed_Mama te helpen veranderen. Ik wil de wereld laten zien dat cannabisgebruikers ook maar mensen zijn. Normale volwassenen die een normaal volwassen leven leiden. Of ze nou wel of niet cannabis gebruiken. Wist je dat een moeder met haar moeder melk thc-v mee geeft? Een baby blijft niet voor niks lekker rustig lurken aan mama nippel! Zo lekker is moeder melk niet kan ik je vertellen ik heb destijds me dochter geboren werd, Netjes geproefd een glaasje haha

Snap je nu waarom het stigma van stoner moms afmoet?

Stoners Het zijn volwassenen met kinderen, carrières, hypotheken en pensioenrekeningen. Mensen die rekeningen betalen en vrijwilligerswerk doen op de school van hun kinderen. Verpleegkundigen, artsen, onderwijzers en marktleiders. Voetbalmoeders en vaders van troepleiders. Zelfs een Amerikaanse president gebruikte wiet #JFK. Alleenstaande ouders maken er een potje van soms terwijl ze geen cannabis gebruiken. Cannabis gebruik zegt niks over hoe je bent als moeder!

Deze website is bedoeld als een eerbetoon aan de honderdduizenden weed mama’s die cannabis gebruiken om verschillende persoonlijke redenen, op een volledig verantwoorde manier. Als je een van ons bent, is dit om te weten dat je niet de enige bent. Ik als single stoner dad die voor ze dochtertje zorgt weet ik precies wat jullie ondergaan!

Hopelijk zien onze nare bevooroordeelde mensen in dat een WEED MAMA egt zo slecht nog niet kan zijn!

In Nederland kunnen alleen staande ouder soms heel naar behandeld worden als zij een weed mom of dad zijn helaas! Alleen wanneer je heel duidelijk kan verwoorden waarom je wiet gebruikt en welke stoffen in wiet jou behelpen!

Wie zal weed mom 2023 worden? Vraag ik me af onder tussen dat ik dit zo typ!

Wil je nog eventjes verder neuzen in onze webshop? Check 420 Dutch Highlife Webshop

Ben je op zoek naar single stoner daddys?

Neem dan een kijkje in onze community met duizendenleden! : 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

#weed mama

Uiteraard staan we voor alle weed mama’s beschikbaar en helpen we je graag verder je kunt ons bereiken via

We zijn ook te bereiken via de mail: info@420dutchhighlife.com

Watsapp: +31611606218

weed mama

%d bloggers liken dit: