Skip to main content

De beste wiet aandelen voor 2023?

Heb jij altijd al eens willen investeren in cannabis?

Dan zijn deze wiet aandelen 2023 misschien wel wat voor jou. Houd er rekening mee er is altijd een kans je geld te verliezen! Wij hopen van harte dat een ieder een mooi graantje kan mee pikken in de cannabis aandelen  2023

Cronos Group Inc CRON

De Cronos group is een gefocust Canadees bedrijf dat cannabis produceert en distribueert op vijf continenten met een sterke technologische component.

Leuk om te weten Cronos Group verkoopt haar producten via zes merken: Peace Naturals, Cove, Spinach, Lord Jones, Happy Dance en Peace.

Aurora Cannabis Inc ACB

Wist je dat Aurora Cannabis? Een wietboer uit Canada heeft een bedrijf opgericht in 2006 en zit in Edmonton. Deze wiet specialisten houdt zich bezig met de teelt en verspreiding en vervoer van cannabis. Ze hebben meerdere locaties waar ze vandaan produceren om zo een 25 tal verschillende verspreiding mogelijkheden te voorzien van cannabis

Het vervoert haar producten via wel 10 verschillende brands. 4 daarvan waren gericht op medicinale consumptie CanniMed, MedReleaf, Aurora, WMMC.
En zes op recreatieve consumptie San Rafael, Daily Special, Aurora Drift, Whistler, Altavie en Woodstock.

De wereldwijde aanwezigheid en het gebruik ook van disruptieve technologie op het gebied van intellectueel eigendomsonderzoek van cannabisproducten, bieden een differentiële benadering van dit bedrijf ten opzichte van de hierboven genoemde.

#cannabis aandelen 2023 ga jij er aan beginnen?

Tilray TLRY

Tilray is een Canadees bedrijf gevestigd in Ontario dat zich bezighoudt met de productie en distributie van cannabis voor medicinale doeleinden.

Het was de 1e Canadese producent van medicinale wiet die naar de VS voor klinische proeven mocht komen. De boederij tekende in 2018 een overeenkomst met Sandoz, een dochteronderneming van de Novartis-groep, voor de sales, distributie en co-branding van medische cannabisproducten van Tilray op de legale markten verspreid over de gehele wereld. Nog steeds intresse in wiet aandelen 2023?

Onlangs heeft het bedrijf een fusieovereenkomst met Aphria aangekondigd. Hoewel, het zal blijven opereren onder de naam Tilray en zal zijn tickersymbool op de NASDAQ en de Toronto Stock Exchange behouden.

Ook de geselecteerde bedrijven in deze blog is Tilray degene die het meest georiënteerd is om te investeren in medicinale cannabis. Onderzoek altijd zelf wat er veranderd , wat er komen gaat, waar je op moet letten voor dat je ergens geld in stopt! #wiet aandelen 2023

Associated British Foods LPC ABF

Associated British Foods LPC is een Brits multinationaal voedselverwerkings- en retailbedrijf met hoofdkantoor in Engeland,Londen.

Het is ‘s werelds op 1 na grootste productie fabriek van suiker en bakkersgist en een van de toonaangevende producenten van andere materialen, waaronder enzymen, lactose, emulgatoren.

De laatste jaren heeft het bedrijf een aanzienlijke berg geld geïnvesteerd en verbetering gedaan in kweek en verkoop van cannabis, waarbij de 18 hectare 10,000m2 per hectare +-

van zijn hoogwaardige faciliteiten in Riverside Glasshouse, voor de teelt van tomaten, werd vervangen door de teelt van marihuana voor medicinale doeleinden. Daarnaast benadrukt het de overeenkomst met het farmaceutische bedrijf GW Pharmaceuticals (GW), als producent & leverancier van cannabis. Wiet aandelen 2023 ABF heeft misschien wel potentie na zoveel investeren.

#wiet aandelen 2023 kunnen we daar geld meer verdienen wat denk jij?

Canopy Growth Corp CGC

Canopy Growth is een Canadeese wietboer gevestigd in Ontario. Het bedrijf is het resultaat van de fusie in 2013 van Tweed Marijuana Inc. en Bedrocan Canada. Bedrocan kennen we allemaal wel in Nederland.

In 2016 werd het bedrijf door de Financial Post beschreven als “Canada’s eerste cannabis cash cow bedrijf” met een markt aandeel van meer dan een miljard dollar.

Het bedrijf is toegewijd aan de productie en distributie van cannabis voor zowel medicinale als recreatieve doeleinden. In Spanje bereikte het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst met het farmaceutische bedrijf Alcaliber S.A.

Wat is het beste cannabisbedrijf om in te investeren? Het hangt helemaal af van jou doelen en je interesses zijn.

Als eerste als u wilt investeren in wiet aandelen 2023, Ten tweede maak dan een account bij een broker die cannabis aandelen in deze sector aanbiedt. Voor je begint eerst analyseren, analyseren, analyseren!!

Kan ik wiet aandelen bespreken met andere cannabis fans?

Ten eerste hebben een cannabis community: 420 Dutch Highlife a Cannabis Community

Ten tweede wil je ons een keertje bekijken op tik tok: 420 Dutch Highlife Tik Tok

Of wanneer je graag eens wilt rond neuzen in onze instagram profiel: 420Dutchhighlife

We hebben ook nog een linked in profiel : 420 Dutch Highlife Linkedin

Als je nog wat cannabis nodig heb voor in huis: 420 Dutch Highlife Webshop

Wij hebben ons best gedaan om je te laten weten welke wiet aandelen 2023 op de markt zijn. We zijn ook niet aansprakelijk voor mensen die hun geld verliezen met het kopen van aandelen!

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: